Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

E36 - 318 IS MontrealBlau-Metallic PH-90-MRA

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ce s-a intamplat? adica mai exact cum ai adus-o in halul asta?
    Ai patit ceva?

Comentariu

Eu(de fapt noi) nu am patit nimic,in schimb masina....e pa.....din cauza unuia cu masina de BG si Beat care "a glumit" si s-a urcat pe mine
      sigpic
      TEL:0726322762
      YMail!: d4n_pr0_c0n3ct3r_90@yahoo.com[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Comentariu

Din ce se vede in poze masina e distrusa, practic reparatia masinii depaseste valoarea de achizitie.
        Si ce faci acuma...iti cumperi alta masina, ce planuri ai?

Comentariu

Acum cateva zile am achizitionat o alta , doar ca era 316i coupe,am vrut sa incerc o recarosare dar am renuntat , intai trebuie sa vad ce fac in instanta cu ala de m-a lovit si pe urma o sa iau o decizie...nu vreau sa ma mai grabesc :|
          sigpic

Comentariu

Imi pare rau sa vad si sa citesc asemenea problema.
            Parerea mea , sa nu vinzi sau sa dezmebrezi ceva la ambele masini pana nu termini cu procesul in instanta.
            Mai rau , sa nu te apuci sa repari pana nu ai decizia definitiva din instanta.
            Bine ca ai scapat teafar si nevatamat , fierul de face .
            Acum trebuie sa ai rabdare , stiu ce inseamna , nervi , drumuri , timp pierdut dar trebuie sa rezolvi deoarece nu esti tu cel vinovat.
            Te rog sa imi dai pm daca ai nevoie de ceva de aici de la Craiova si sa ne tii la curent cu nouatatile.
            Succes mult .

Comentariu

Mersi mult pentru incurajari Adrian,momentan nu am nevoie de nimic,stau cu ea in curte asa mi-a zis si avocata sa nu-i fac nimic,astept sa vad cand o sa-mi dea noul termen de judecata,pt ca primul era in 21Ian2013 dar a facut avocata ceva si a trimis dosarul inapoi,acum sa vedem ce o fi
              sigpic

Comentariu

Procesare...
              X