Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E39 520i

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Omul intelept iarna isi face car si vara sanie
    Cum se zice .... sa le tocesti sanatos si cu placere
    In progress 1st 206+

Comentariu

• Sa le..rulezi sanatos hAdrianeee!!! :*:*
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

• Multumesc baieti , am sa le montez pe masina in martie deoarece acum are cauciucuri de iarna ( asa am luat masina din Germania).
        Pretul jantelor incaltate cu cauciucuri de vara este de 800 lei.
        P.S.: Am cumparat si bara fata facelift din 2002 pretul fiind de 50 lei.

Comentariu

• Bey cred ca imi iau si eu Bmw ca prea sunt asa ieftine componentele )
          In progress 1st 206+

Comentariu

• Sa le stapanesti sanatos, arata bine jantele...sunt ca noi, si cu tot cu anvelope la 800 ron e pomana curata.

Comentariu

• @PWR-multumesc , daca nu erau la pretul acesta nu le cumparam.
              @Andraey- te asteptam in brigada , PWR a recunoscut , urmatoarea masina achizitionata se va numii BMW.
              P.S: Pe autostrada in Austria.
              Fișiere atașate

Comentariu

• Anul acesta se poarta fustita....

Multumesc Sax pentru fustita de pe nari.
                Fișiere atașate

Comentariu

• Ii tine de cald lu' Big Boy !?
                  In progress 1st 206+

Comentariu

• Ma bucur ca iti place husa

O mai poti intinde , foloseste elastice de alea cu carlig si leaga de balamalele de la capota . O sa'ti caut o poza sa vezi cum era la mine .

Comentariu

• @Andraey-Ii tine de cald mai ales ca hiberneaza acum , iar la drum lung nu mai exista grija griblurii .
                      @Sax- imi place cum ii sta ,mai ales cand isi salta "urechile" .
                      Am sa postez poze cu prinderea husei si am sa mai intind putin din elastice , asa cum ai spus .
                      Astept si poza cum erau prinse la tine sa vad daca m-am apropiat cit de cit de original.

Comentariu

• Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                        @Andraey-Ii tine de cald mai ales ca hiberneaza acum , iar la drum lung nu mai exista grija griblurii .
                        @Sax- imi place cum ii sta ,mai ales cand isi salta "urechile" .
                        Am sa postez poze cu prinderea husei si am sa mai intind putin din elastice , asa cum ai spus .
                        Astept si poza cum erau prinse la tine sa vad daca m-am apropiat cit de cit de original.
                        Radeati de mine la meet-uri cu husa si acum incet incet... e buna cand nu mai sar pietre si chestii in capota sa o juleasca ah?

Comentariu

• Iaute-l pe Hollowman !!!!!
                          Arata Fordul cu fustita si potcoava in frunte aici pe forum sa vada lumea ce avem la Craiova.
                          Bine ai venit si multam pentru prezenta.

Comentariu

• Bine v-am regasit nu am poza cu ea momentan o sa fac cand ii fac o baie probabil duminica inainte de meet

Comentariu

• S-au luat toti dupa mine

Comentariu

• Postat în original de sax Vezi post
                                S-au luat toti dupa mine
                                Lasa ca e buna protectia foarte bine eu o am de un an jumate husa si toti faceau misto de mine la inceput

Comentariu

Procesare...
                                X