Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

vreau sa cumpar un Bmw 320

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• vreau sa cumpar un Bmw 320

Vreau sa imi cumpar un Bmw 320. Iubesc masina asta, am avut ocazia sa o conduc si m-am indragostit de ea. Am cautat pe site-uri de anunturi auto si am gasit doua variante. Am gasit un anunt pe site la Webcar(Autoturism: BMW, 320, Touring M Sportpaket Navigation Business B, Preț: € 36.590 - Webcar.ro) si un un anunt pe Mobile.ro(BMW 320 ca Berlină în TARGOVISTE).
    Care ziceti ca e cea mai buna varianta?
    Stiu ca e o mare diferenta de pret dar nu banii nu conteaza...

BUNA , daca iti place masina , parerea mea este sa o cumperi .

Comentariu

Diferenta de pret dintre ele este uriasa, daca banii nu conteaza cred ca alegerea oricui ar fi modelul facut in 2011, e cu totul alta generatie de masina.
      Plus de alta aia din 2011 e ca noua avand aproape 3000 de km pe cand aia din 2004 are 158.000 km.

Comentariu

@paulcosma-La banii care ii dai pe un e90 din 2011 second , mai bine te interesezi la reprezentante Bmw si poate mai au pe stoc un astfel de exemplar si la un pret asemanator ( atentie , se poate negocia cu dealerii astfel de achizitie chiar si daca este nou ).

Comentariu

multumesc

Nu stiam ca poti sa negociezi cu dealerii... Multumesc Adrian

Comentariu

it's a completely different generation of car<a href="https://www.partyhallsinchennai.com/">party halls in chennai</a>

Comentariu

https://srivladieshostel.hrmslyzoo.in/

Comentariu

Dacă te uiți la un BMW 320 second-hand, eu aș verifica foarte atent istoricul de service și modul în care a fost întreținut motorul. Mulți se uită doar la kilometri, dar contează enorm și dacă mașina a fost folosită mai mult în oraș sau la drum lung.

Înainte de achiziție, merită verificată și starea admisiei și eventualele depuneri din motor. Am citit recent un articol interesant despre decarbonizarea motorului, care explică foarte bine ce probleme pot apărea în timp și cum pot fi prevenite.

În rest, dintre două mașini similare, eu aș alege întotdeauna exemplarul cu istoric clar și întreținere documentată, chiar dacă este puțin mai scump.

Comentariu

Procesare...
                X