Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E34,520i 24v,1995

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BMW E34,520i 24v,1995

Prezint aici E34 achizitionat dupa nefericitul incident cu E12-ele...
    Masina a avut un pret de achizitie mare,aproape cat un E46,insa e asa cum am visat-o din copilarie. Plus ca nu are defect,210.000km,nu numai ca sunt reali,dar la cum se prezinta masina mi s-au parut foarte multi,avantajul fiind ca este intrata in tara in iulie 2011...
    De fabrica masina prezinta senzori parcare spate,dubluclima automata,geamuri electrice fata,ABS,interior piele M-Tech,oglinda interior cu senzor antiorbire,2x chei cu buton inchidere usi/portbagaj ca la e46
    Din februarie de cand am luat-o si pana acum i-am adus urmatoarele imbunatatiri:
    -perdeluta luneta+perdelute geamuri laterale
    -geamuri electrice spate
    -amortizoare NOI+arcuri M-Tech
    -schimbator luminat M
    -trimuri interior lemn maro,ea avea piano black
    -faruri clare cu angel eyes si xenon,plus lupe pe toate 4
    -aripioare bara fata model V8
    -eleron M-Tech
    -cd changer 6 cd-uri
    -pilot automat
    -tweetere in colturile usilor fata
    -semnalizari clare cu bec aditional pt pozitii USA
    Vor urma si altele,asa cum m-am invatat
    Va las cu ceva poze...
    Fișiere atașate

frumos,am devenit un fan infocat al acestei marci ....la consum ma gandesc ca nu stai prea bine,dar ce mai conteaza

Comentariu

Frumoasa masina, din ce in ce mai rare e34 in starea asta. Ai dat banii astia, dar este un exemplar dotat si inmatriculat, mai ales. E modelul meu preferat de la BMW, am avut ocazia sa cumpar unul asemenator dar avea probleme la acte. Consumul nu cred ca e atat de mare totusi am condus unul iar consumul aratat prin oras era ~7 - 7.5. Desigur, nu te poti stapani sa n-o calci cand auzi sunetul celor 6 cilindrii in linie Bafta cu ea!!
      "My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." - Jeremy Clarkson

Comentariu

@db85amd- Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente.
        Imi plac dotarile acestui model achizitionat , originalitatea cit si ingrijirea de care dai dovada cum de altfel ne-ai demonstrat .
        Referitor la consum....
        @dl_izmail- Te pot contrazice , deoarece am in custodie un astfel de 2.0 si sincer nu mi-a luat in oras niciodata sub 12% specific , schimbam treptele de viteza in jurul a 2500-3000 rpm si niciodata nu depaseam turatia respectiva , in schimb daca merg in exterior cu 80 km/h si in ultima treapta de viteza consumul este de 7-7,5-8 litri /100 km parcursi.
        Daca am talpa mare si grea consumul se masoara in galeti si nu in litri .
        Oricum motorul ofera destul de multe performante avand in vedere raportul putere / greutate , dar tributul il cere la pompa .

Comentariu

Hai ca evoluezi, E12...acum E34....urmatoarea probabil un E46.
          Ai bagat ceva banuti in masina.
          Ce motor are masina si cum sta cu consumul?

Comentariu

continuand evolutia,dupa e12,e34 urmeaza e39 in nici un caz e46,nu vreau sa involuez de la seria 5 la 3
            nu consider evolutie de la e34 la e46,poate doar la an,in rest mi se pare inferior e46 la tot...cum si e34 este inferior e38-ului,si a fost aceeasi generatie 2 ani,in 94 si 95 s-au prins in productie si e34 si e38...bine,ma refer la un e34 ca al meu,o spun fara modestie,am condus/vazut de-a lungul anilor zeci nu zic sute de e34,dar fara nici cel mai mic defect cum este asta nu am gasit.si in stare originala nu refacut.

Comentariu

Procesare...
            X