Prezint aici E34 achizitionat dupa nefericitul incident cu E12-ele...
Masina a avut un pret de achizitie mare,aproape cat un E46,insa e asa cum am visat-o din copilarie. Plus ca nu are defect,210.000km,nu numai ca sunt reali,dar la cum se prezinta masina mi s-au parut foarte multi,avantajul fiind ca este intrata in tara in iulie 2011...
De fabrica masina prezinta senzori parcare spate,dubluclima automata,geamuri electrice fata,ABS,interior piele M-Tech,oglinda interior cu senzor antiorbire,2x chei cu buton inchidere usi/portbagaj ca la e46
Din februarie de cand am luat-o si pana acum i-am adus urmatoarele imbunatatiri:
-perdeluta luneta+perdelute geamuri laterale
-geamuri electrice spate
-amortizoare NOI+arcuri M-Tech
-schimbator luminat M
-trimuri interior lemn maro,ea avea piano black
-faruri clare cu angel eyes si xenon,plus lupe pe toate 4
-aripioare bara fata model V8
-eleron M-Tech
-cd changer 6 cd-uri
-pilot automat
-tweetere in colturile usilor fata
-semnalizari clare cu bec aditional pt pozitii USA
Vor urma si altele,asa cum m-am invatat
Va las cu ceva poze...
Masina a avut un pret de achizitie mare,aproape cat un E46,insa e asa cum am visat-o din copilarie. Plus ca nu are defect,210.000km,nu numai ca sunt reali,dar la cum se prezinta masina mi s-au parut foarte multi,avantajul fiind ca este intrata in tara in iulie 2011...
De fabrica masina prezinta senzori parcare spate,dubluclima automata,geamuri electrice fata,ABS,interior piele M-Tech,oglinda interior cu senzor antiorbire,2x chei cu buton inchidere usi/portbagaj ca la e46
Din februarie de cand am luat-o si pana acum i-am adus urmatoarele imbunatatiri:
-perdeluta luneta+perdelute geamuri laterale
-geamuri electrice spate
-amortizoare NOI+arcuri M-Tech
-schimbator luminat M
-trimuri interior lemn maro,ea avea piano black
-faruri clare cu angel eyes si xenon,plus lupe pe toate 4
-aripioare bara fata model V8
-eleron M-Tech
-cd changer 6 cd-uri
-pilot automat
-tweetere in colturile usilor fata
-semnalizari clare cu bec aditional pt pozitii USA
Vor urma si altele,asa cum m-am invatat

Va las cu ceva poze...

am condus unul iar consumul aratat prin oras era ~7 - 7.5. Desigur, nu te poti stapani sa n-o calci cand auzi sunetul celor 6 cilindrii in linie
Bafta cu ea!!

Comentariu