Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Audi A3 1,9 TDI Red pearl

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Audi A3 1,9 TDI Red pearl

Salut, de aproximativ 4 luni si o saptamana mi-am achizitionat un Audi A3, 1,9 TDI, an de fabricatie 2000, ca dotari are geamuri electrice, climatronic, oglinzi etc.
    De cand a ajuns la mine masina a primit o noua fata. Masina arata jalnic cand am cumparat-o. A urmat o vopsire totala, a ramas tot albastra, dar am perlato cu rosu. Pe partea audio a mai primit un subwoofer Xtreme + o statie magnat si un casetofon Sony cu USB. Pe partea tehnica masina a primit un chiptuning, ducand-o la 140 CP, o suspensie sport H&R, vopsit total, niste stopuri originale, evacuare custom (fasaieee), i-am mai pus si un xenon 6000k, a primit un set de jante aliaj pe 17 8J si niste modificari minore. Nu cred ca am spus tot ce a primit, nu-mi mai amintesc acum, daca o sa imi amintesc revin cu edit. Acum niste poze cu masina.
    EDit: Niste parchet

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	07072012267.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	278,6 KB 
ID:	50625 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	12042012165.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	236,8 KB 
ID:	50620 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11032012142.jpg 
Mărime:	169,6 KB 
ID:	50618 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30062012251.jpg 
Mărime:	407,0 KB 
ID:	50623 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11032012144.jpg 
Mărime:	253,7 KB 
ID:	50619 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11032012141.jpg 
Mărime:	227,6 KB 
ID:	50617 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30062012252.jpg 
Mărime:	307,5 KB 
ID:	50624 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	13042012170.jpg 
Mărime:	326,7 KB 
ID:	50621 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	13042012171.jpg 
Mărime:	362,2 KB 
ID:	50622

I-am vopsit si grilele negru mat. Am uitat sa precisez ca masina are kit de S3.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	194.88.148.40.jpg 
Mărime:	283,2 KB 
ID:	50626 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	194.88.148.41.jpg 
Mărime:	205,6 KB 
ID:	50627 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	wqrq.jpg 
Mărime:	194,2 KB 
ID:	50628 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30062012252.jpg 
Mărime:	307,5 KB 
ID:	50629 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	07072012267.jpg 
Mărime:	278,6 KB 
ID:	50630

Bine ai venit!
    Imi place reintinerirea pe care ai facut-o pana acum.
    Motorul fiind unul diesel ( avand un sistem de alimentare care nu este atat de pretentios la calitatea motorinei din tara noastra ) care consuma foarte putin te-as ruga sa ne scrii cati km are masina pana acum si daca ai avut probleme pe parcurs cu ea.
    Pe parcurs am sa revin cu intrebari referitoare la vopsirea totala a masinii cit si a consumabilelor care trebuiesc inlocuite in timp.

Comentariu

Masina are 323.000km, motorul este intr-o stare perfecta de functionare. Pana acum am avut probleme cu alternatorul doar, care a cedat si l-am inlocuit, un suport motor care era uzat putin si nu mergea sa il, pt ca cu cip puterea este mai mare si doar mi se misca motoru. Mai trebuie schimbata caseta de directie ca scapa niste ulei si atat. Te astept cu intrebari.

Comentariu

Am inteles ca prin tara exista unele service-uri care rezolva problema des intalnita la casetele de directie si anume pierderea de ulei si unele jocuri in caseta.
        Nu renteaza mai bine sa o repari pe aceasta?
        Te intreb , deoarece am si eu o astfel de belea si multi mi-au zis sa mai aman schimbarea casetei deoarece toate au astfel de probleme ( ma refer aici la modelul care il detin ).

Comentariu

Nu sunt informat de aceste serviciuri...si nu stiu cat tine daca o rezolva si asa, asa mai bine imi iau o caseta de directie second si eu zic ca nu ma complic asa.

Comentariu

Bine ai venit pe forum.
            Unde ai facut resoftarea si cat ai dat?...eventual daca ai observat ceva modificari pe partea de fum, scoate fum mult cand ii schimbi aproape de limitare...sau dupa 3000rpm?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
              Bine ai venit pe forum.
              Unde ai facut resoftarea si cat ai dat?...eventual daca ai observat ceva modificari pe partea de fum, scoate fum mult cand ii schimbi aproape de limitare...sau dupa 3000rpm?
              La un baiat din cluj, ma costat 6 milioane, resoftarea + montarea pilotului automat, fum nu scoate mai mult, poate cu mai putin, dar nu prea mult.

Comentariu

Felicitari pentru achizitie , iti urez multi km fara incidente neplacute .
                My special girl... Is my car.
                sigpic

Comentariu

Postat în original de Mirel1919 Vezi post
                  La un baiat din cluj, ma costat 6 milioane, resoftarea + montarea pilotului automat, fum nu scoate mai mult, poate cu mai putin, dar nu prea mult.
                  Mai putin ca ala stock nu are cum sa scoata(poate doar daca ti-ai facut resoftare eco, adica doar sa scazi consumul), deobicei scoate putin mai mult fum...dar exista si un remediu...sa schimbi si turbina.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                    Mai putin ca ala stock nu are cum sa scoata(poate doar daca ti-ai facut resoftare eco, adica doar sa scazi consumul), deobicei scoate putin mai mult fum...dar exista si un remediu...sa schimbi si turbina.
                    probabil m-am exprimat gresit eu. Aia am zis si eu, scoate fum putin mai mult decat unu normal.

Comentariu

Poze de astazi
                      Fișiere atașate

Comentariu

In certificatul de inmatriculare cite kg scrie ca ai voie sa remorchezi cu dispozitiv de franare ?
                        Ma refer la rulota , unele autoturisme au voie pana in 950 kg altele pana la 1150 kg.

Comentariu

Culoarea este superba, da tare bine pe "bunicuta"!
                          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Procesare...
                          X