...pai ce sa zic...al doilea deja modelul asta achizitionat acum un an jumate cel dinainte era tractiune fata si a ajuns in cele din urma donatoarea celei noi dupa ce mi s-a calat motorul din cauza unui furtun care a iesit pe autostrada la o viteza destul de mare nu zic cat ca sa nu ma critice lumea aiurea si am ramas fara apa la numai o saptamana dupa ce am cumparat-o si a trebui sa merg 800 km oprind din 30 in 30 de km sa pun apa dar destul cu tragediile.
Dupa ce i-am schimbat motorul nu i-am mai schimbat decat uleiul si filtrele si m-am bazat pe partea de estetica sau cel putin asta vroiam eu dar totul a fost munca in zadar si bani aruncati...asta se intampla cand te lasi in baza "profesionistilor" de garaj...nu zic ca toti cei care lucreaza acasa in garaj nu au nici o treaba cu meseria dar eu asa am patit...
Primul Audi sau BB-le dupa cum il botezasem.

Si acum "mandria" mea in lucru.
Cateva poze de cand am cumparat-o pana acum, poze din ziua in care am cumparat-o la vreo 500 km distanta de casa.
Si acum pe ordine cronologica sper sa nu ma incurc
primele 2 poze cu motorul vechi:

urmatoarele cu motorul de la masina veche

Acum "lucrarile" facute in romania

Si acum in pozele urmatoare sunt unele din lucrurile facute cu mana mea
Barile astea care se vad in chit sunt refacute dupa ce pe alea facute in romania le-am luat la topor
ca am venit din romania cu ele facute cam zdrente dupa ce am facut o mica cursa pe aratura spre un suzuki vitara care se daduse peste cap in fata mea la vreo 200 m distanta de sosea si in momentul acela nu am mai stat sa ma gandesc la bari.
...deocamdata cam atat poze nu prea mai am masina inca e in lucru astept sa se incalzeasca sa pot lucra la ea ca nu am incalzire in garaj.
Deci odata cu vremea buna or sa apara si pozele cu ceea ce o sa urmeze.
Ca planuri de viitor am sa termin exteriorul dupa care urmeaza motorul, interiorul, muzica...si mai vedem pe parcurs
.
Dupa ce i-am schimbat motorul nu i-am mai schimbat decat uleiul si filtrele si m-am bazat pe partea de estetica sau cel putin asta vroiam eu dar totul a fost munca in zadar si bani aruncati...asta se intampla cand te lasi in baza "profesionistilor" de garaj...nu zic ca toti cei care lucreaza acasa in garaj nu au nici o treaba cu meseria dar eu asa am patit...
Primul Audi sau BB-le dupa cum il botezasem.
Si acum "mandria" mea in lucru.
Cateva poze de cand am cumparat-o pana acum, poze din ziua in care am cumparat-o la vreo 500 km distanta de casa.
Si acum pe ordine cronologica sper sa nu ma incurc
primele 2 poze cu motorul vechi:
urmatoarele cu motorul de la masina veche
Acum "lucrarile" facute in romania
Si acum in pozele urmatoare sunt unele din lucrurile facute cu mana mea
Barile astea care se vad in chit sunt refacute dupa ce pe alea facute in romania le-am luat la topor
ca am venit din romania cu ele facute cam zdrente dupa ce am facut o mica cursa pe aratura spre un suzuki vitara care se daduse peste cap in fata mea la vreo 200 m distanta de sosea si in momentul acela nu am mai stat sa ma gandesc la bari....deocamdata cam atat poze nu prea mai am masina inca e in lucru astept sa se incalzeasca sa pot lucra la ea ca nu am incalzire in garaj.
Deci odata cu vremea buna or sa apara si pozele cu ceea ce o sa urmeze.
Ca planuri de viitor am sa termin exteriorul dupa care urmeaza motorul, interiorul, muzica...si mai vedem pe parcurs
.

Comentariu