1 minut in paint si a iesit asta...
Tot vroiati cranii ...
Geo no offence dar nu port fusta.
Tot vroiati cranii ...
Geo no offence dar nu port fusta.
asa ca cei care aveti alte idei, pune ti le aici...eu cu Alex ne am expus ideea 
.
. Facem filiala Constanta-Bucuresti
ma refream la fontul textului, ca nu il gasesti gratis pe net ca sa zici ca apare peste tot..si nu mi se pare ok sa lasam pe altii sa decida, adica daca vrea majoritatea sa vrem toti..ori toti de acord ori nu...astept idei noi si de la altcineva, eu nu mai fac altele, nu neaparat ca ar fi foarte complexe de facut, da ia mult sa le bibilesti sa fie cat de cat cizelate si trece timp mult...
. Ori daca nu sa facem o schita cu un motor si sa punem PetrolHead ( in cerc ). Ma mai gandesc
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu