Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

SAAB 900 NG 2.0 Turbo, 185 cp

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Alte fotografii
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine0235.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	99,1 KB 
ID:	39700 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine0276.jpg 
Mărime:	310,6 KB 
ID:	39701 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine0227.jpg 
Mărime:	160,5 KB 
ID:	39699

Ieri am vazut o Mazda 6 Mps in cadrul unui parc de auto recuperate..., pe site era un pret (7250) am sunat si am vorbit cu cineva care mi a spus ca este gresit pretul, de fapt ar fi 8750 fara tva. Totusi m am dus sa o vad, in ideea ca se poate negocia pretul destul de mult..
    masina este o super bestie, trage si se aude demential, am ramas fascinat de modul in care se misca (avea 111k si toate dotarile posibile).
    Urmatoarea masina (pste ceva timp daca piata auto va mai scadea ca si pana acum) cred ca va fi un mps..., motiv pentru care incerc sa dau Saab ul (nu i nici o problema daca nu reusesc sa l dau, oricum ii voi face cateva up grade uri)...mai pun o diferenta si poate trec la nivelul urmator (m as multumi si cu un 9.3 SS 2003+ care este mai accesibil momentan)

Comentariu

Deci telul tau e sa ai o Mazda si un Saab 9.3 SS? ?

Comentariu

Mai intai varianta accesibila, adica 9.3 SS ul si ulterior un mps.
        Ce ziceti de asta, merita?
        Mazda 3, 2007, 2200cm3, 260 CP - autovit.ro
        merge si 3 mps

Comentariu

Depinde cat ar veni costuri de reparatie, dar masina merita, e aproape noua la 14000Km si 260CP.

Comentariu

stii ce mi se pare ciudat? Am vb cu proprietarul si mi a zis ca a stat 1 an in service, ca nu stie cat ar fi devizul (cred ca ascunde ceva, mai mult ca sigur stie cat ar costa reparatia). Plus ca in afara de turbo (turbina am inteles ca este intre 400 si 900 e) am inteles ca ii lipseste calculatorul de la motor (ca i l ar fi furat in service - asta nu stiu cat costa) dar a spus ca a mentionat in anunt....de unde lipseste cu desavarsire acest mic amanunt.
            Uitati bolidul cu care m am dat ieri http://www.autovit.ro/mazda-6-C19967768.html

Comentariu

Ai dat masina?
              Noutati?

Comentariu

Am pe cineva interesat de masina. Urmeaza sa schimb un furtun la pompa de apa (am pierdut lichidul de racire) si l am comandat la reprezentanta (9 euro cu tva ma costa)

Comentariu

Nasol ca s-a distrus furtunul tocmai acum cand este nevoie de antigel in circuitul de racire.
                  Uite ceva pentru tine.
                  Fișiere atașate

Comentariu

Da, frumoasa sigla..
                    M au sunat ca a sosit furtunul...., in functie de vreme voi remedia defectiunea. Intre timp am achizitionat un radio casetofon cu magazie de 12 cd uri Pioneer. Cred ca voi lua si 2 difuzoare pentru spate (ovale) pt ca nu stiu sigur daca o voi vinde pana la urma.

Comentariu

Ce noutati mai sunt la Saab?

Comentariu

Nu mai sunt... cel putin nu de la mine, pentru ca SAAB ul a decolat acum o saptamana..... noul proprietar sa o stapaneasca fara probleme! Multumesc pentru gazduire! Vreau sa vad un megane 1 coach 2.0 16v 150.....

Comentariu

Daca masina s-a vandut putem inchide acest thred.
                          Cu placere cristiansen09 .
                          Rugamintea mea este sa ne tii la curent cu noua achizitie .
                          Succes mult in continuare si sa achizitionezi masina mult dorita.

Comentariu

Procesare...
                          X