Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Alfa Romeo 147 SeleSpeed 2.0 150 cp

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Azi am busito...

Comentariu

Hai mah.... vb serios? Cum draq s-a intamplat ? E grav ? Tu ai patit ceva ?
      sigpic

Comentariu

la semafor...mi sa blocat acceleratorul masina practic are umpic bara sparta pe fata..si la intuneric se pare ca, capota este umpic deformata...dar asta tre sa vad maine...plus alte 2 masini busite...eu sunt ok..am dat cu capu de volan...dar e totul ok...

Comentariu

Pai la tine acceleratia e pe cablu? Sau cum de naiba a ramas blocata . Bagi si tu o poaza maine pe lumina, vada si ochiu nostru minunea . Banuiesc ca nu aveai prea mare viteza.
          sigpic

Comentariu

viteza mica...poi nush cum naiba...dar pur si simplu aveam 20(in apropiere spre semafor) si am apasat pe frana dar nimic..masina a ramas accelerata si BOM..

Comentariu

Nu aveai centura de ai dat cu capul de volan ? Nasol ca ai lovito
              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Postat în original de LiTTLE Vezi post
                viteza mica...poi nush cum naiba...dar pur si simplu aveam 20(in apropiere spre semafor) si am apasat pe frana dar nimic..masina a ramas accelerata si BOM..
                Naspa momente de genu asta...s-a nu-ti mearga frana bine ca nu ai avut viteza mai mare,pacat de masinuta.
                Ciudat cu frana aia...cum de nu a functionat,poate elucidezi cauza intr-un final si ne zici si noua.

Comentariu

Centura nu o aveam deoarece cu un semafor mai inainte ma oprisem sa coboare o persoana din spate...oricum nu am daune mari...dar trb schimbata bara pe fata.....si stema ALFA...

Comentariu

Cum decurg reparatiile? Ai reusit sa o duci la doctor ?
                    sigpic

Comentariu

da...ma ajunge 900 euro:| bara fata, de intreptat capota si vopsit...cred ca imi pun un KIT GTA ..ma ajunge 1200 euro...

Comentariu

Am fost acum la o intalnire in Torino(iTALY)...ce masini acolo...era un baiat cu o brera Bianco Perla 480 de cai pe ea...si inca o alfa 8c Competizione...:X
                        Salut.Mie mi se pare cam mult 480 Cv :?: din cate stiu eu nici Alfa Romeo Brera S 3.2 C Edition elaborata de Autodelta,dotata cu propulsorul 3.2 V6 nu avea decat 352 CV la un cuplu maxim de 435 Nm...de aici si pana la 480 CV !!!Sa nu fi batut campii baiatul ala...apropo era broscar?

Acum am vazut ce ai patit...imi pare rau,pacat de masina,bine ca esti tu ok si n-ai patit nimic,sper sa o rezolvi cat mai repede cu reparatile. Bafta!
                        Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

da...ma ajunge 900 euro:| bara fata, de intreptat capota si vopsit...cred ca imi pun un KIT GTA ..ma ajunge 1200 euro...
                          Si ai reusit pana la urma sa o repari?

Comentariu

salut! si eu am o italianca(stilo 1.8 16v) si stiu bine ce inseamna sa le faci capul mare unora cu nustiu ce vw-uri,bmw-uri si numai zic de altele!!
                            frumoasa masina ta,sa o stapanesti sanatos! reparatie cat mai buna si urgenta!
                            Ultima editare de MR.STILO; 03.Mar.2011, 22:01.

Comentariu

bafta la reparat de aveai o distanta mai lunga poate reuseai sa o scoti din viteza ,optiunea cu frana de mana nu e chiar sigur,ma intreb cum o fi selespeed fata de dualogic de pe fiat ,la a ta stiam de ceva padele pe volan,e in 5 sau 6 viteze?ce e fain la tine e cruise control,si automata si cruise control,

Comentariu

Masina acum este ok...Are 5+1 trepte...schimbator F1(padele langa volan) ce e naspa la masina asta e ca este un motor aspirat...atata tot...

Comentariu

Procesare...
                                X