Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Martor presiune ulei aprins Golf 3

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Martor presiune ulei aprins Golf 3

Am intampinat o problema destul de incurcata la mine la masina cum ar fi:

s-a aprins becu la ulei in timpul mersului ca motorul sa incins bine (90 grade)la o turatie de 2000-2500 rotati .
    Am ajuns acasa si am pus un manometru mecanic sa vad presiunea uimitor 3 in relantiu si 5-5.5 bari la o turatie de 2500.
    Tin sa precizez ca senzori de presiune iam schimbat(noi).cablajul lam verificat nu da la masa.
    Daca ati intalnit asa ceva va rog spunetim cum pot rezolva problema mea.

Iata cateva raspunsuri pe care le-am gasit si le-am sortat un pic:

-filtru ulei sau chiar uleiul , filtrul are o valva care se deschide/inchide la o anumita presiune
    cele doua sonde de ulei , se pot remedia cu spray de contacte insa cel mai sigur ar fi schimbarea lor
    -tabloul de bord sa aiba ceva
    - sonda de ulei nu mai este in parametri ceea ce poate duce la calarea motorului .
    -pompa ulei ( daca este pompa motorul se va gripa f repede )

Si daca te ajuta asta te poti folosi de ea:
    Fișiere atașate
    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Problema e ca sondele le-am schmbat acum, uleiu Mobil nu stiu cat de bun este, filtru are supapa dar iar nu stiu cat de bun este, in schimb de pompa pot spune ca este buna am presiune si la relantiu si la turatie.

Comentariu

Ai consultat lista aia de diagnostic pe care am afisat-o? Poate te va ajuta... Din cate am mai citit nu tot timpul trebuie sa fie sondele potrivite. Altii au mai schimbat de vreo doua, trei ori acele sonde. Aici poate fi o problema ca nu sunt toate pe original ci pe diversi producatori care le fac la diferite cote.
        Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Procesare...
        X