Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Conectare la Ecu prin DDT2000

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Problema asta era minora...am gasit la baterie in loc de un cablu rosu si un cablu negru,doua cabluri rosii si doua negre.nu umblu la ele ca nu am avut rabdare sa caut care este drl-ul deoarece ma dor alte probleme mai mari.
    am niste probleme cu motorul...

Consuma enorm:17% urban.10%extra urban.gazele de esapament miros ca sconscul.motorul se inneaca la relanti.se aud niste explozii in teava de esapament.am dat sa imi caute erori si mi-a gasit senzorul de oxigen de dupa catalizator.este lent.am luat de la un vecin cu service un senzor de oxigen lambda uzat si l-am montat.am reinitializat.am sters erori.nu mi se mai inneaca motorul la relanti.

Sper acum sa isi revina si consumul.un senzor de oxigen lent da comanda la ecu sa imbogateasca amestecul aer/carburant cu carburant.din aceasta cauza mi se inneca motorul si aveam consumul marit(opinia este personala).

Comentariu

la iveco daily de la servici aveam o setare din computerul de bord care de exemplu daca depaseam 50 km/ora imi beep-uia
      am inteles ca si la acest renault are asa ceva numai ca trebuie sa selectezi din uch.stiti cumva unde trebuie sa intru in ddt2000 ca sa activez si sa setez aceasta functie?

Comentariu

Vezi acolo in UCH, se stabileste o viteza anume si dupa viteza aia incepe sa sune.
        Personal mi se pare enervanta uneori aceasta setare.

Comentariu

ok.trebuie sa caut ...dar nu stiu cum se numeste functia care trebuie acivata.

Comentariu

DDT2000 no reply

Salutare tuturor,

Am si eu un cablu de diagnoza pe usb cu k-line pe linia 7(renault-vw) si nu reusesc sa ma conectez la un megane 1.9dci din 2002 am instalat ddt2000 am copiat baza de date, modelee apar, si am selectat megane&scenic, am selectat com6 pentru ca asa este emulat cablul de diagnoza ca un port virtual, insa la orice incercare de conectare la orice modul al masinii primesc raspunsul "No reply for request '81' " sau ceva de genul"no keywords found".

Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce am gresit, ma gandesc ca este de la instalarea programului ddt2000 sau ceva de genul, mentionez ca reulez pe win7.

Multumesc tuturor!
            P.S. Dak se poate un link la un ddt2000 ce a fost instalat si verificat si eventual instructiuni de instalare(am incercat ma multe fara succes)

Comentariu

link pentru ddt2000 verficat si testat
              Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: SZA.DDT2000.iso
              eu am windows xp sp3.ddt2000 imi merge perfect.nu am pus niciodata ddt2000 pe windows 7.fa si tu rost de un emulator de windows xp si pune ddt2000 pe el.mai multe informatii 'gratuite" la adresa de email : agmoisa@yahoo.co.uk sau telefon 0723614037.

Comentariu

Postat în original de bog_2_3 Vezi post
                Salutare tuturor,
                Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce am gresit, ma gandesc ca este de la instalarea programului ddt2000 sau ceva de genul, mentionez ca reulez pe win7.
                Pe Windows Vista sau 7 nu functioneaza.

Comentariu

pe bune? inseamna ca la mine e voodoo ...

schimba driverele interfetei, daca nu gasesti instaleaza o masina virtuala si gata
                  sigpic

Comentariu

Procesare...
                  X