Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW sharan masina mea

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Buna din pacate nu stiu sa te ajut ms.Eu la la meu nu am aceasta problema

Comentariu

Chiar nimeni nu vrea sa mai comenteze?
      Atunci va cer un sfat ma gandeam sa nu o mai vand pe asta is sa iau altceva adica sa o tin si pe asta si sa mai iau un audi a4 ce ziceti merita mai merge tinuta?

Comentariu

O masina veche bine intretinuta mereu merita tinuta, pentru ca la vanzare nu iei mare lucru pe ea ... si numai tu sti cum merge, si ce ai bagat in ea.
        sigpic

Comentariu

Masina merge impecabil trebuie sa i schimb uleiul si filtrele de ulei si motorina in rest e absolut magnifica.

Comentariu

Revin totusi chiar daca am zis ca nu o mai dau mi s-a oferit un audi a6 2,5 di din 2000 berlina full merita?

Comentariu

Se merita dar acum depinde de bugetul tau. L Audi sa te interesezi cat costa intretinerea, consumul etc daca nu se pune problema acestor detalii atunci se merita A6.
              Un detaliu ar mai fi numarul de kilometrii ca daca il iei cu vreo 200-300 000 rulati in Romanica mai bine ramai la ce ai parerea mea
              https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Salut a6 are 420.000km dar ma incantase ca e mai nou dar nu cred ca il mai iau

Comentariu

Ai luat o decizie corecta 420 000 daca sunt rulati in Romanica este deja foarte mult pentru o masina oricare ar fi ea
                  https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Masina este adusa din germania la 400.000km iar 20.000km sunt in romanica.Aici vorbesc de acel a6

Comentariu

Salut m-am gandit sa mai reinprospatez acest topic cu niste noutati relativ.Masina are 287.000km si se comporta foarte bine insa maine ma duc la targ la tarlungeni sa o vand adica sa imi incerc norocul.

Comentariu

parca avea 400 000 km, au scazut intre timp?
                        sigpic

Comentariu

Nu asta are 400.000km si audi care mi se oferise la schimb,

Comentariu

si care sunt modificariile,daca ai reinprospatat topicul?

Comentariu

Revin cu regret va anunt ca acest topic il declar inchis deoarece am vandut masina.Cine vrea sa afle detalile vanzari sa contacteze pe pm.

Comentariu

Si ce masina ti-ai luat?

Comentariu

Procesare...
                                X