Ieri, m-am reintregit 
Mi-am regasit libertatea de miscare , jumatatea mea cu roti in "persoana" unui Golf V.
E cam rosie (tornado red), cam de fete , dar cine spune ca baietii nu pot conduce masini rosii.
Motorizarea este normala (1.6 MPI 8v cu 102 bividii) pentru nevoile personale , as putea spune chiar alegerea rationala.....
Si acum sa trecem la fapte reale:
An porductie : 2007
Km : 46940
Dotari:
volan , roti , motor , cutie de viteza, frane , scaune si optional o saiba intre volan si scaun
-proiectoare de ceata
-clima "bizonica"
-mini dot (computador de bord)
-pachet fumator (e optionala
)
-RCD 300 @ mica modificare nu am 310 ci 300
Poze o sa urmeze dupa ce o spal si gasesc pe cineva cu un aparat ok (DSLR
)
Din ce am citit (alte descrieri de masini ) acum trebuie sa spun ce as vrea sa am / ce o sa pun pe ea :
1. Volan GTI cu comenzi , schimbator GTI , frana de mana GTI (toata lumea vrea un GTI
)
2. Lumini la picioare + activarea din calc de confort a functiilor : comming home , leaving home , fading foot lights , cam tot ce se mai poate activa
3. Tempomat
4. Jante
sper sa le pun pe cele de pe golf 4 (sunt Long Beach 15") sau daca nu BBS replica pe 16
5. Scaune GTI de stofa, defapt un interior de GTI , cu toate ca daca as face asta as deveni un "ricer"
6. Xenon OEM (faruri si calculator)
7. Proiectoare de ceata HELLA cu functie de cornering light
8. Folie omologata de 30 - 40 % peste tot
9. O dunga alba pe laterala.
Acum modificari motor
10. Un soft, dar cel pt consum , sau ceva custom
11. Axa cu came sport (un pic mai agresiva decat cea normala)
12. Un esapament mai "zgomotos", cred ca finala de GTI

Mi-am regasit libertatea de miscare , jumatatea mea cu roti in "persoana" unui Golf V.
E cam rosie (tornado red), cam de fete , dar cine spune ca baietii nu pot conduce masini rosii.
Motorizarea este normala (1.6 MPI 8v cu 102 bividii) pentru nevoile personale , as putea spune chiar alegerea rationala.....
Si acum sa trecem la fapte reale:
An porductie : 2007
Km : 46940
Dotari:
volan , roti , motor , cutie de viteza, frane , scaune si optional o saiba intre volan si scaun

-proiectoare de ceata
-clima "bizonica"
-mini dot (computador de bord)
-pachet fumator (e optionala
)-RCD 300 @ mica modificare nu am 310 ci 300
Poze o sa urmeze dupa ce o spal si gasesc pe cineva cu un aparat ok (DSLR
)Din ce am citit (alte descrieri de masini ) acum trebuie sa spun ce as vrea sa am / ce o sa pun pe ea :
1. Volan GTI cu comenzi , schimbator GTI , frana de mana GTI (toata lumea vrea un GTI
)2. Lumini la picioare + activarea din calc de confort a functiilor : comming home , leaving home , fading foot lights , cam tot ce se mai poate activa

3. Tempomat
4. Jante
sper sa le pun pe cele de pe golf 4 (sunt Long Beach 15") sau daca nu BBS replica pe 16
5. Scaune GTI de stofa, defapt un interior de GTI , cu toate ca daca as face asta as deveni un "ricer"
6. Xenon OEM (faruri si calculator)
7. Proiectoare de ceata HELLA cu functie de cornering light
8. Folie omologata de 30 - 40 % peste tot

9. O dunga alba pe laterala.
Acum modificari motor
10. Un soft, dar cel pt consum , sau ceva custom
11. Axa cu came sport (un pic mai agresiva decat cea normala)
12. Un esapament mai "zgomotos", cred ca finala de GTI

Comentariu