Am si eu doua "bijuterii". Doua corrado, ala albastru este vost g60 actual vr6 2.8 si ala alb este 2.9 cum mama lui l-a lasat. Amundoua au mici modificari, 2.8 are blocant pe cutie, toba goala, cip (soft), pompa benzina pe direct, etc. 2.9-le are axe cu came, rapoarte cutie modificate, toba goala, cip (soft), etc. A fost mult de munca la amundoua. Postez cateva poze.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
2 Vr6... VW Corrado...
Adună
X
-
In sfarsit o masina care merita aplauze. Nene, mare pacat ca nu se mai fabrica . A dat si mai da inca clasa la multe masini . Sa le stapanesti sanatos , si sa ai mare grija de ele , ca sunt bijuteri. O mica rugaminte as avea, poate mai pui niste poze cu interioarele, sunt curios cum ai lucrat acolo. ok?
Ciao.sigpic
Comentariu
-
HA... Ce tare, eu in fiecare saptamana sunt la Collegno sa cumpar marfa ca am un magazin romanesc si cum bine stii pe acolo sunt depozilete langa Marketul ala romanesc. (oricum nu vin cu corrado sa cumpar marfa) Poate ne vedem, stii ca la Collegno in parcare la Trony parca se intalnesc astia Vinerea seara cu masinute pe acolo!?
Comentariu
-
Intre timp am mai lucrat la masina, sambata am bagat 12 ore, de la 11 la 23 (cu pauze de masa si cafea bineinteles)... Am dat spoilerul fata jos + chestia aia de fier care nu stiu cum se numeste pt a le vopsi si am profitat de ocazie si am pus si cureua la ventilatoare ca nu mai avea si daca tot eram acolo am aranjat si firele ca erau cam incurcate... Am doar cateva poze ca intre timp se facuse noapte si nu prea se mai vedea...
Comentariu

poate ne vedem la o intalnire cva cu masinile!

d
Comentariu