Totul a inceput acum aproximativ 2 ani ... Masina in mare parte era deja "tunata" (de aia am cumparat-o) , dar tot avea lipsuri care in timp m-am decis sa le umplu. Toate bune si frumoase... Dupa ce am facut partea frontala clean (fara semnalizari) , am istalat ceva muzica , am montat un interior de audi S4 din 1999 , am montat DVD si PlayStation2 si am mai umblat si pe la muzica, am participat cu ea la 4tuning 2010. In vara anului 2010 masina a suferit un accident in timp ce ma intorceam de la mare... Din acel moment toate planurile marete s-au dus pe de rapa. Nici nu mi-am revenit bine din accident ca la 3 zile dupa el mi-am cumparat inca un golf 3 pentru a aduce masina mea pe linia de plutire. Dupa 3 luni de munca (inafara de vopsit ) a rezultat aceeasi masina dar cu imbunatatiri majore. Alt motor , geamuri si oglinzi electrice , incalzire in scaune , izolatie fonica totala , alta instalatie , alt interior etc ... Practic am dezmembrat 2 masini complet si a rezultat a mea la final. Investita a fost enorma , depasind pretul de achizitie al masinii (fara taxa) care la vremea respectiva a fost si ea 4392RON.
Ca gadget-uri se numara:
- DVD
- PlayStation2
- interior de piele Audi S4
- jante Brock b1 7.5j fata/9j spate
- Faruri Dectane Dayline
- Stpuri in pro
- Subwoofer Alpine in carcasa bandPass Hifonics Worrior
- Statie Kenwood (pt difuzoare)
- Statie Custom (Pt Subwoofer si pentru inca 2 Subwoofer-e mai mici care urmeaza a fi montate)
- Suspensie KW reglabila pe inaltime fata - spate
- Grila Jom , Pleoapa Bad-boy Matting
- Filtru de aer in carcasa de Carbon
- Bujii NGK iridium
- Iluminare bord Rosu - Albastra
- Schimbator Dectane Iron Cross
- Indicatoare bord Custom (ace iluminate, display cromat , display convert) facute de mine
- Evacuare custom
Si multe altele de care nu imi amintesc acum.
Un clip cu evolutia masinii dupa accident : YouTube - Golf MK3 Project Bengy - Rebuild
Si cateva poze....
Ca gadget-uri se numara:
- DVD
- PlayStation2
- interior de piele Audi S4
- jante Brock b1 7.5j fata/9j spate
- Faruri Dectane Dayline
- Stpuri in pro
- Subwoofer Alpine in carcasa bandPass Hifonics Worrior
- Statie Kenwood (pt difuzoare)
- Statie Custom (Pt Subwoofer si pentru inca 2 Subwoofer-e mai mici care urmeaza a fi montate)
- Suspensie KW reglabila pe inaltime fata - spate
- Grila Jom , Pleoapa Bad-boy Matting
- Filtru de aer in carcasa de Carbon
- Bujii NGK iridium
- Iluminare bord Rosu - Albastra
- Schimbator Dectane Iron Cross
- Indicatoare bord Custom (ace iluminate, display cromat , display convert) facute de mine
- Evacuare custom
Si multe altele de care nu imi amintesc acum.
Un clip cu evolutia masinii dupa accident : YouTube - Golf MK3 Project Bengy - Rebuild
Si cateva poze....

exagerat,oricum se merita investitia daca ai de gand sa o pastrezi o perioada mai lunga de timp.

Singurul lucru care a scapat e buza de la bara ... habar nu am cum s-a intamplat chestia asta , dar era intreaga
Comentariu