Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

My Golf Mk3 CS 95 BIP

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• My Golf Mk3 CS 95 BIP

Buna ziua tuturor , ma numesc Ionut , am 19 ani si sunt din Resita , as vrea sa va prezint Golfulet-ul meu pe care-l detin de 1 an si vreo 2 luni , masina este din 1995 , motorizare de 1.4 , consum in oras de 6,2 in afara 5 , nu a avut incidente ... , si am facut retusari din primele zii de la achizitionarea ei !
    De la prima poza de cum arata pana in momentul acutal .

Modificari.. prime , sa sune mai frumos !

Capota inlocuita ,cealalta era ... cam mancata din cauza ca a stat in garaj si nu a fost tratata de rugina:

Masinuta in momentul actual ! :

Si cateva poze facute cu ea in momentul actual ! :

Sa se vada intregi faceti click pe ele ... .

New cu noua grila ->

Brrrrr

Bine ai venit pe aici Ionut.

Intretinuta masina, imi place, de ce nu ii cumperi un set de jante de aluminiu macar pentru rotile de vara.

Comentariu

Urmeaza sa-i achizitionez , ceva pe 15 buza... , momentan am pus jantele de iarna , si pana-n primavara va venii mosu la ea cu jante !

Multumesc frumos !

Comentariu

Pai pune ceva jante pe 15" si anvelope macar un 195 latime(un 195/55/15"), o sa simti diferenta, eventual si un set de arcuri sport sa fie mai joasa masina.

Comentariu

M'am gandit , o sa fie puse si asta , momentan ii fac aspectul , prelungire capota/spoiler i-am pus eleron si una alta , toate la timpul lor

Comentariu

Achizitii noi:

Low pe bordura !

Dupa Duss :

Comentariu

Vad niste leduri acolo in fata sub faruri?

Comentariu

da....

Comentariu

Cam ce ai vrea sa mai faci pe la masina la anul?

Comentariu

Pai capota , as vrea sa o fac culoarea masinii , o prelungire capota , buza de sub spoiler VR6/Gti , geamuri electrice fata , oglinzi electrice , jante aliaj 15 , 14 iarna , stopuri full led , si in interior schimbarea luminilor bloc lumini/butoane in culorile rosu si albastru ..., si restu om traii si om vedea !

Comentariu

Cu stopurile full led cum faci? Se gasesc stopuri modificate sau le modifici tu, schimband doar becurile cu unele LED.?

Comentariu

m'am gandit la ceva asemanator :

Le cumpar separat , inlocuiesc triplele...

Comentariu

Sunt faine, imi plac, o sa schimbe mult aspectul masinii.

Comentariu

Asa ma gandeam si eu , acum sa vad cu achizitionarea proiectoarelor si semnalizarilor clare in locul "ochilor de pisica" si sa vad ce mai apuc sa fac rapid asa.. !

Comentariu

Achizitie noua

Comentariu

Procesare...
                              X