Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Golf MK 4 " Special"
Adună
X
-
pai am curatat calamina cu peria de sarma si am spalat bine cu diluant, diferenta nu prea am observat , singurul lucru ce am obsevat ii ca tija aia ce actioneaza vanele merge mult mai bine ca si inainte.
P.S. curatarea am facut-o dintr-o intamplare nefericita, mi sa spart conducta de ulei ce vine la turbo si am pierdut tot uleiul din motor si am zis daca tot is la faza de demontare , dau jos turbo si il curat. Timp de lucru dimineata de la 7 pana dupamasa la 4 (bineinteles pauza de masa si tigara
d )
Comentariu
-
Faina masinuta, cu un potential ridicat si variat de stilizare. Este unul din motivele pentru care imi plac Golf-urile. Am vazut ca ai renuntat la pleoape, te gandesti sa-i faci un "bad boy look"? Mai ales ca ai renuntat la sigla si trebuie sa retusezi capota. Sincer nu te-as sfatui sa-i pui un adaos de ala din targ acolo unde vine partea aia rotunjita la mijlocul capotei. Am vazut la cineva asa dupa ce si-a scos sigla si nu dadea chiar asa de bine. Ca un sfat, decat sa iei un tips final mai degraba cumperi o toba finala din inox. Ajunge in jur de 350 - 400 lei una noua. Asa am procedat eu cu a mea si am fost foarte multumit. Sunt tot felul de modele, poti sa-ti alegi una care iti place mai mult. Marca era "HD". Spor la modificari mai departe.Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu

Comentariu