Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

WV Golf 4 1.6

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• WV Golf 4 1.6

Salutare! Imi "parchez" si imi prezint si eu masina aici pe forumul asta... din cate am inteles e nou.

Masina e din 98' adusa personal din Germania acum cateva luni.
    -motor 1.6 SR
    -74kW
    -benzina
    Ca dotari... inchidere centralizata, oglinzi electrice, geamuri electrice, incalzire in scaune si nu imi mai vine in minte acum toate.
    Fișiere atașate

Bine ai venit!
    Curat stock...nimic schimbat de cand l-ai cumparat?

Comentariu

In afara de distribuite care a fost schimbata acolo inainte de a veni in tara nu am schimbat nimic la ea... totul e in perfecta stare de functionare... e stock asa cum a iesit din fabrica si asa cum am luato de la vechiul proprietar. Urmeaza cateva schimbari dar asta se va intampla in vara... pan' atunci ma bucur de ea asa.
      Ultima editare de PWR; 31.Jan.2011, 02:27.

Comentariu

Masina arata chiar misto. Se vede ca a fost ingrijita . sa o stapanesti sanatos, si sa ne ti la curent cu tunatul la ea. Ai reusit sa o inmatriculezi , sau de la 1 Februarie te ard astia meserias?
        sigpic

Comentariu

Multumesc! Nu am inmatriculat-o si nici nu o s-o fac... va ramane inatriculata in Germania... e mai convenabil zic eu... cat despre Romania in legatura cu inmatriculari, acte etc nici nu vreau sa aud.

Comentariu

Era mai fain cu nr de Romania, te recunoaste lumea(prieteni) mai usor...mai ales in trafic.

Comentariu

Eu nu tin cont de asta daca vrei intradevar sa te recunoasca lumea... trebuie sa te recunoasca dupa modul in care ti-ai "transformat" masina... nu dupa un banal numar de inmatriculare... e doar parerea mea.

Comentariu

Arata bine tinand cont de anu de fabricatie.

Comentariu

Ingrijita masina.....sa o stapanesti sanatos....
                  Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Procesare...
                  X