Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Discurile de pe masina sunt zimmermann pline perforate placute sunt tot zimmermann dar inauntru sunt ATE ...si franele sunt facute ca la carte si verificate pe stand de frana tip itp.
De acum urmeaza un discuri ventilate si perforate plus interior nou gt curat (inca nu era uscat ) si destul de ieftin.
Poze mai jos:
Nu am pus de prima data fiindca nu era nevoie.
Am avut in vedere si franele atunci cand am incaltat jantele de 16 discurile erau foarte mici
am avut in gand sa maresc discurile de frana la 280 mm akm am 239 dar am intampinat 2 probleme discurile erau extrem de scumpe in jur la 700-1000 ron ventilate perforate si 2
Imi trebuiau fuzetele de gti etrieri aveam mai demult luati ... nu am chef sa schimb fuzetele mele ,, cu altele in care sa pun iar rulment nou etc ... asa ca cea mai buna chestie dupa ce am discutat cu mecanicul meu expert in frane ca mai bine punem discuri ventilate si perforate .. astfel efortul de franare si supra incalzire va fi diminuat de discurile ventilate sper ca m-am facut inteles
ca idee jantle de 16 cu cauciucuri sunt mai usoare decat cele pe 15 bbs care le aveam cu aprox 200 gr.
Multumesc frumos .
abia astept sa montez totul pe ea si sa o scot d ela vopsit
vinerea viitorare este gata pt vopsit iese de la spitalul PLM si intra la recuperare ;-)
a durat atat de mult deoarece proiectul sa modificat mereu
fata de ultimile poze sau mai latiti pasajele spate din cauza distantierelor umflarea aripii spate a necesitat si o modificae la spoler spate ..
spoilerul spate nu va avea gaura pt evacuare , teava de esapament va iesi prin alta parte si locas special nr inmatriculare
spolerul fata va ramane totusi cu semnalul si proiectoarele la locul lor si modificat pe ici colo
pragurile se vor monta peste cele originale de plastic care intra putin si sub masina pt a atenua loviturile ulterioare
suspensia .. aici am probleme sa o las mai jos din arcuri ... sau sa iau una reglabila
restul ... se v-a vedea
aa inafara de interior rabbitul a primit si o galerie de evacuare noua ...cu banda termo cool
Imi plac farurile cum lumineaza seara....sunt cumva Xenon sau doar schimbate becurile?
farurile sunt pt xenon sunt din sticla groasa de 3-4 mm cu tuv pe ele (pe unele chinezarii scrie not for hid alea nu au tuv deci ...)
de luminat lumineaza foarte bine singurele probleme sunt legate de mizerie dar am o solutie spalator faruri
masina se misca bine astept sa termin oricum va urma la modificat si motorul cat mai curand sper
Markizule , si ce ai degand sa-i faci la motor ?
Nu vreau sa te superi , dar un capac de chiulasa vopsit .... nu se pune.
O intrebare : bara aia de torsiune care ai pus-o pe fata , e home made sau e pt. Golf ?
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu