Pana in momentul in care am primit aceasta invitatie de a deveni membru al acestui forum, garajul meu s-a innoit. Am fost posesorul unui Golf 3, 1.4, CP 60 care a suferit cateva modificari atat la exterior cat si la interior. A fost prima mea masina de suflet, masina pentru care am sacrificat si compromis multe chestii. Am sa etalez pe scurt cam toate fazele transformarii ei incepand de la forma de baza.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
VW Golf 3 1.4
Adună
X
-
tractor U 650 M construit de Uzina Tractorul Brasov este echipat cu un motor Diesel de 47,8 KW (65CP) si trage destul de bine remorci, trailere...
@mano - am bagat la bani in el... dar la ultima modificare m-a ajuns cam 2000 euro cu tot cu vopsit. aveam deja o baza de plecare.Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu
-
Sa n-am eu.... lucica, nici aici nu ma lasi?ma bucur ca esti langa mine.
N-am mai zis nimic de ceva vreme, am fost foarte ocupat. Zi de cosmar. Am fost la Bucuresti, toate bune si frumoase pana cand, la plecare, m-am ratacit. Dupa ce am scapat de traficul de acolo da-i teva pana la Bacau. La Mihailesti a inceput sa faca masina ca toti dracii de nu stiam ce sa fac. Trag pe dreapta si constat cu stupoare ca am mers pe baterie. Am gasit un meserias acolo, mi-a incarcat bateria si da-i batai, mai cu lumini stinse, mai fara semnalizari deci, economie de curent. La Adjud iar, aceeasi poveste. Da bani la platforma, la sevice, piese, nervi etc. N-am rezolvat mai nimic, am incarcat iar bateria si teava la Bacau. La ora 12.30 noaptea am intrat in casa dupa ce am remediat problema (dioda cu carbuni - 120 lei si colectorul 50 lei).Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu
-
E ca nou acum. Am un prieten care e electrician infocat. L-a curatat, l-a gresat, l-a gadilat si baga curent acum. Masina este intr-un drive test cu program prelungit, sa vad ce mai cade.Am reusit sa scot fiscalul la ea, luni ma apuc sa o trec pe numele meu, sa-i schimb niste brate pe spate, o bieleta pe fata si sa-i fac directia. Deja au sosit piesele.
Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu
Comentariu