Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
In noiembrie 2011, am achizitionat un VW Polo 6N, din 1996, motor 1043cmc (AEV), 45 de caluti...destul de naravasi pentru un motor cu capacitate atat de mica...
Ca dotari:
-inchidere centralizata
-2x Airbag
-faruri reglabile
-scaune reglabile pe inaltime
-servodirectie
Intre timp masina a suferit un incident pe partea pasagerului. Cineva a iesit din curtea de vizavi si a impins tabla masinii mele inauntru, dar s-a rezolvat, am schimbat de asemenea si aripile si fusta barii spate. Dupa acest incident am reparat-o si am intervenit pentru aspectul ei estetic.
E Masina care mi-a ramas in suflet de mult timp si chiar voiam sa am o zuza dinasta mica. Motorul putea fi putin mai mare dar nu ma plang ca e de ajutor cand vine vorba de cheltuieli. As vrea sa ii dau un polish...insa nu ma pricep Legat de folii, nu nu sunt legale. Sunt de 30% transparenta si 5% cele din spate.
Sa o stapanesti sanatos si km fara incidente.
Arata foarte bine la anii ei si se vede grija, celor din tara natala, fata de masina .
As vrea totusi sa te intreb cit a costat taxa de poluare si ce norma de poluare are?
Sa o ingrijesti sanatos si sa te bucuri de ea in continuare .
Multumesc frumos! Da, nu s-au zgarcit la nimic...am avut cateva probleme la placutele de frana(erau defapt metal) si la capul de bara de pe partea stanga...care era un mestecator de mamaliga. taxa de poluare a fost 312.11 euro daca nu ma insel...sau 1200-1300 lei, e Euro 2. Multumesc la fel!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu