Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Break vs. Sedan

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Break vs. Sedan

Ajutati-ma sa ma decid intre Break si Sedan. Optiunea nr.1 pe lista este BMW E46. Ma gandesc sa incapa sotia si un prezumptiv copil + accesoriile aferente. Cei cu experienta in domeniu imi puteti confirma aspectul asta: copilul are mai multe bagaje decat nevasta(care implicit pleaca cu jumate de casa dupa ea).
    Vreau sa ma si explic un pic. Nu vreau sa renunt la sportivitatea stilului de condus chit ca sunt cu kinder+mutter. Sunt fan BMW si stiu ca seria 3 este perfect balansata intre punti. Nu stiu daca celelalte break-uri danseaza de cur pe curbe pentru ca spatele e mai usor. Am condus golf 4 break si fundul e o primejdie la masina aia!! Mai safe e pisica mea. Pleaca de cur in toate partile atat pe viraje luate periculos cat si pe franare. Dubiossen.
    Sunt deschis la propuneri de break-uri sau sa ma convingeti ca pot face treaba si cu un sedan. De asemenea, putem sa dezbatem acest subiect din perspectiva intelegerii mai bune a break-urilor pe strada.

P.S. rugaminte: nu (radeti de mine)
    Chiptuning si Remapari DIMSPORT
    sigpic

Eu as merge pe un sedan, asta daca nu cumva vrei sa cari cu el si vreo tabla de surf.

Comentariu

Sedan asi alege si eu, mi se pare si forma mai frumoasa la sedan decat la break cu spatele ala taiat.
      Portbagajul cred ca-ti ajunge pentru o familie.
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

In primul rand , nu cred ca este vreun break care sa nu "danseze". Iar la minusuri ar mai intra gabaritul lui , ce-l face greoi de manevrat si parcat in orase aglomerate gen Bucuresti . Am avut ocazia sa conduc break , si mai vechi (Ford Granada , Siera) , si mai noi (Volvo V40, Peugeot 307) , doar daca ai de carat obiecte voluminoase si lungi se justifica , in rest ... chiar si cu copil sau copii + tot ce presupun deplasarile cu ei , ai lejer loc si intr-un sedan . Asa ca o gluma , la mine in primi 2 ani ai pustiului meu , m-am descurcat de minune si cu un Oltcit , asa ca.....
        Un sedan , desi pare ca nu ofera acelas spatiu ca un break , nu-i nici foarte departe de acesta . Iar ca masina , stabilitate , etc .... ner superioara break-ului.
        sigpic

Comentariu

Din punctul meu de vedere sedan,ai destul loc in E46 sedan si pentru nevasta,copil bagaje.In final e alegerea ta,fiecare cu parerea lui.
          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Parerea mea este sedan.
            De ce?
            Pentru ca break-ul in general ( din cauza drumurilor foarte "bune" de la noi din tara .........) au mai multi greerasi datorita haionului .
            Si nu in ultimul rand ar fi ca unui Bmw nu ii sta foarte bine in varianta break.

Comentariu

Votez tot pentru sedan, pe mine cel putin, ma deranjeaza vizual orice masina break. Nu imi plac de nicio culoare.
              Poti sa te descurci si cu un portbagaj de sedan.

Comentariu

Votez pentru sedan si eu dar acum depinde ce preferi tu. Intr-un break ai mai mult confort intreadevar e masina mai mare e altfel fata de un sedan.
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Procesare...
                X