Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

cadillac bls 1.9 d

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• cadillac bls 1.9 d

urmeaza sa imi cumpar un cadillac bls 1.9 d si as fi bucuroasa sa aud si parerea altora.

De ce vrei neaparat Cadillac?

La exterior nu e cine stie ce asa, pare cam patratoasa, dar interiorul e chiar fain.

Comentariu

vreau cadillac bls pentru ca sunt atrasa de masinile deosebite si rare ,chiar daca pentru altii sunt ciudate. dar caut in acelas timp si ceva fiabil , avand in vedere ca fac cateva zeci de mii pe an . si conduc foarte mult singura drumuri lungi cum ar fi romania-olanda si inapoi. sau portugalia- olanda si iinapoi.
      mi-ar placea deasemenea si o lancia thesis dar nu este suficient de fiabila.
      m-am documentat putin despre cadillac si nu am gasit foate multe pareri proaste .

Comentariu

Cadillac BLS este la baza un Saab 9-3.
        Relativ fiabil (daca nu iei in calcul pompa de apa).

Comentariu

Parti bune la Cadillacul ales de tine: de obicei in Cadillacuri conduci relaxat, e bine echipat, la pret e ok comparativ cu ce ofera si are un look ... sa-i zicem distinctiv. Dar tine cont ca mai trebuie sa platesti si taxa de timbru, pe care o poti calcula in avans aici: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf...mbru_2014.html Emisii CO2: 182g/km, 1910cc, 1.6t, dar nu mai stiu cine zicea sa ne ferim de masinile in 4 cilindri - aici trebuie sa te mai documentezi tu, ca in afara de aceasta atentionare, n-am mai fost atent la explicatii.

Mai ai RCA de facut, tot cam de datele de la taxa de mediu ai nevoie de calculator: Compara tarife RCA ieftin: comanda rca ieftin, rca ieftin 2014, tarife rca online, calculator rca ieftin Deci pe astea pe poti afla din avans, eu de la brokerul cu calculatorul iau si polita, ca mi-o trimite acasa gratuit. Calculeaza-le in avans ca sa te pregatesti si sa te gandesti bine pe ce nume inmatriculezi masina, ai auzit de scandalul cu tinerii fara experienta, care-s "exploatati" - cica... Parti mai putin bune: unii spun ca ar fi ceva dificultati la cutia de viteze, indicatoarele de pe bord, iar masinile din aceiasi gama oferita de concurenta sunt mai dinamice.

Comentariu

Procesare...
          X