Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Renault Clio VS Toyota Yaris

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de blooeyes Vezi post
    Pe care din cele 2 ati alege-o?
    Nici una dintre cele doua

Postat în original de blooeyes Vezi post
    Paaai 3500 euro.prima mea masina..si caut ceva mic si dragut dar si fiabil...asa ca pentru o domnisoara.
    Eu as alege cu inima...Alfa Romeo 147 jtd.O masina sexi si simpatica,o masina destinata tuturor acelora care de la o masina se asteapta si la un raspuns la asteptarile destinate de a depasi campul necesitatilor pentru a trece in acela al emotilor,de la gustul estetic la pasiunea pentru tehnica rafinata,de la placere de a sta in spatele volanului,la expresia propiei personalitati si cum spunea un coleg:" O masina cu care nu te poti plictisi la drum datorita directiei precise si a stabilitatii ce o are la viteze mari.O masina care la aspect nu are rivali printre muritorii de rand (VAG, americance, japoneze, etc.)",o masina la care motorul are suflet...Il cuore ha sempre ragione!
    Bafta in alegere!
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Este fata ? "Colega" ai spus Andrei ?

Atunci Clar Yaris, cutie automata, am mers si este un deliciu (1.4 benzina), peste Clio la fiabilitate, consum si sincer arata mai bine, numai cand ma gandesc la Clio si imi vin in minte omuletii aceia cu turban.
      sigpic .

Comentariu

Da e fata
        In progress 1st 206+

Comentariu

Clio este o masina certata cu fiabilitatea,fie diesel,fie benzina.in general masinile frantuzesti sunt certate cu fiabilitatea dupa o anumita varsta si numar de kilometrii,dar si de noi au fost masini cu probleme.nu stiu de unde le scoateti ca este fiabila,dar oricum ma bufneste rasul cand vad ce scrieti,.nu mai zapaciti fata atata ca nu vrea sa mearga la raliuri ca sa o intereseze stabilitatea.
          Iar 5 stele au modelele noi de yaris si clio,nu ce ar putea ea sa isi cumpere 3500.ca sfat...ia-ti ce masina iti place,nu te lua dupa altii,dar macar cand o cumperi sa ai si pe cineva cat de cat priceput la masini,sa se uite de tot felul de defecte sau daca a fost lovita,sau ii faci un test la reprezentanta inainte de a platii masina(costa vreo 100-150 lei,dar face toti banii).uita-te sa aibe si cat mai putini km in bord,nu luat ceva cu peste 150000 km ca deja iti garantez si investitii ulterioare destul de costisitoare in acea masina.
          My Photos

Comentariu

Adevaru e ca Kia si-a demonstrat fiabilitatea cu motoarele lor folosite de peste 20 de ani..aaa, stai, ca tot renault a fost si la asta
            vorbiti de ce aveti/avut, nu va mai dati cu parerea din carti sau de masini cu care a-ti mers cativa km...si asta, sa alegi cu sufletu, e o prostie, nu e nici locu, nici timpu potrivit ..
            sigpic

Comentariu

Am avut supernova(motor renault)si am avut si de la munca un clio diesel care l-am folosit peste 30000 km...asa k stiu cat de cat ce spun.supernova a mai fost cum a mai fost,dar clio avea 40000 km cand a cazut pe mana mea,iar la 45000 i-am schimbat doua injectoare,iar la 50000 pompa de motorina.si asa...k spre informatia ta...cu a mea kia(care este a 6-a masina de cand am carnet).
              Am 120000 km in 4 ani si singura problema a fost o bieleta,schimbata pe garantie,si oricum ink 3 ani de acum nu imi fac griji avand ink garantie1.cea mai scumpa revizie a fost 1150 lei,cand am schimbat setul de placute fata-spate(kia are si p spate discuri,socant...nu?) si bujiile(asta pe langa ulei si flitre care se schimba la orice revizie),asa ca in fata mea si-a dovedit fiabilitatea.pun pariu ca loganul pana la 120000 km necesita investitii.
              eu am vorbit din proprie experienta,nu vorbesc din auzite ca sa ma aflu in treaba,cum fac altii,mai ales cei care au avut o singura masina de cand au carnet,si zic ca a lor este ce-a mai buna,dar nu au mers niciodata peste 10 km cu alta masina.dar vorba ta...nu este locul potrivit si momentul,oricum fata probabil si-a luat masina.
              My Photos

Comentariu

off-topic: asta ca sa incheiem..1 eu personal, am pe masina burete special de insonorizare, din acela care se utilizeaza in studiouri audio profesionale..nu stiu ce zici tu de burete de parchet, da sigur nu e la mine. 2. imi pare rau ca totusi ai trecut pe la intalnirille noastre, daca asta este parerea ta..3. exact din motivele enumerate de tine, am renuntat noi la loganclub, asa ca nu ne mai baga in oala cu ce e acolo..4. putem discuta asa mult si bine, dar se pare ca si tu orbesti din auzite si probabil ca si eu..
                ontopic; rog posesoarea threadului sa ne spuna daca sa rezolvat ca sa dispara tiganelile de aici.. asa ar fi corect daca tot a inceput...desi un thread de genu "versus" nu va da niciodata ceva bun
                sigpic

Comentariu

Postat în original de BTK Vezi post
                  Clio este o masina certata cu fiabilitatea,fie diesel,fie benzina.in general masinile frantuzesti sunt certate cu fiabilitatea dupa o anumita varsta si numar de kilometrii,dar si de noi au fost masini cu probleme.nu stiu de unde le scoateti ca este fiabila,dar oricum ma bufneste rasul cand vad ce scrieti,.nu mai zapaciti fata atata ca nu vrea sa mearga la raliuri ca sa o intereseze stabilitatea.
                  Aici te contrazic putin, eu la dieselul meu 1.5dci nu am schimbat nimic in 77000 km si nici alta cunostinta care are tot diesel(trebuie mai multa grija cu aceste motorizari dar eu zic ca conteaza mult si cine conduce adica soferul) iar benzinarele sunt si mai fiabile fiind mai putin pretentioase.
                  La orice marca se mai intampla sa se strice ceva chiar si de noua...chiar si la BMW, Mercedes.

Comentariu

Procesare...
                  X