Pe care din cele 2 ati alege-o?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Renault Clio VS Toyota Yaris
Adună
X
-
Sunt mult mai multe variante la acesti bani :
Ford Fiesta.
Wv Polo -Lupo.
Opel Corsa.
Fiat Punto-Grande Punto.
Peugeot 206 ( aici te poate ajuta userul Andraey ).
Mercedes A-class .
Dar depinde si din ce an vrei sa o achizitionezi.
Repet , parerea mea , nu te uita la Km rulati ai unei masini SH .
Comentariu
-
Nu mai vorbiti in nestire..ce daca are motorizare vw? ziceti-mi voi mie un motor de la ei asa rezistent si bun..nu le numeri pe degete..cauta frumos un clio sau un fiesta benzinare..cu inclinatie spre clio pentru ca la ford e mai scump la anumite subansamble, gen rulment ambreiaj..eu zic un clio 1.4 sau 1.6, perfect fiabil de inceput pentru o fata..il bat multe altele la design, da nu de fitze vorbim aici
sigpic
Comentariu
-
Geo aici pot sa te contrazic .
Ok , sunt de acord cu tine ca modelul celor de la Renault este fiabil si chiar simpatic , dar unele piese la Clio sunt mult mai scumpe decat a celorlalte modele enumerate de noi ( atentie , nu vorbim de modele Diesel , stim cu totii problemele celor de la Ford cu TDCI-urile lor ) .
Am o cunostinta care are Clio din 2003 diesel si iti pot spune ca este fiabila dar valoarea pieselor de schimb.........
In plus am avut si Megan , generatie mai veche intr-adevar , consum mic si toate cele dar cand era vorba de piese........optam pentru dezmembrari.
Comentariu
-
Colega noastra cred ca si-a format deja o parere despre modelele de masini la care se gandea sa le achizitioneze si poate a si achizitionat ceva ... Sper ca a ales Renault pentru ca cel putin eu, cred ca este alegerea buna in cazul de fata, "dragut si fiabil pentru o domnisoara" si cred ca a ales o motorizare pe benzina pentru ca s-ar potrivi mai bine.
Am condus si Opel, si Renault dar, si Toyota si Renault ar sta cel mai sus ca stabilitate - motor - tinuta de drum - costuri!In progress 1st 206+
Comentariu

Comentariu