Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Renault Clio VS Toyota Yaris

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Renault Clio VS Toyota Yaris

Pe care din cele 2 ati alege-o?

Renault Clio clar, e mai stabil pe curbe, per total performante dinamice mai bune daca asta te intereseaza.
    Ca sa numai zic ca este mai ieftin Clio, plus ca ofera motorizari cu consum mai mic.
    La capitolul siguranta stau foarte bine amandoua, avand fiecare cate 5 stele EuroNCAP.

Comentariu

Ma intereseaza dpdv al fiabilitatii ,costului de intretinere.Dar intre Renaul Clio si Opel Corsa?

Comentariu

Dintre Opel Corsa si Clio....dpvd al fiabilitatii cred ca tot Clio este in castig, dar ca interior/exterior Corsa arata mai bine(ma refer la noua generatie de Corsa din 2008 in sus).

Comentariu

Multumesc frumos.

Comentariu

Optez pentru Clio , dar cum scrie si PWR modelul celor de la Opel nu este de lasat ci este o alternativa destul de luat in seama datorita spatiului si fiabilitatii acestui model.

Comentariu

Am gasit SH Chevrolet Spark foarte ieftin si pana in 100.000km..dar am auzit despre ele ca sunt masini foarte proaste.

Comentariu

Nuuuuuuuuuuu Spark !!!!!!!!
                Cat dispune "pusculita " pentru achizitionarea unei masini?
                Poate te ajutam cu alte pareri si sfaturi.

Comentariu

Paaai 3500 euro.prima mea masina..si caut ceva mic si dragut dar si fiabil...asa ca pentru o domnisoara.

Comentariu

Sunt mult mai multe variante la acesti bani :
                    Ford Fiesta.
                    Wv Polo -Lupo.
                    Opel Corsa.
                    Fiat Punto-Grande Punto.
                    Peugeot 206 ( aici te poate ajuta userul Andraey‎ ).
                    Mercedes A-class .
                    Dar depinde si din ce an vrei sa o achizitionezi.
                    Repet , parerea mea , nu te uita la Km rulati ai unei masini SH .

Comentariu

Multumesc pentru raspuns.

Comentariu

Ar mai fi Seat Ibiza, arata foarte bine atat interior cat si exterior avand o tenta sportiva, masini foarte bune(avand motorizari de Volkswagen).

Comentariu

Nu mai vorbiti in nestire..ce daca are motorizare vw? ziceti-mi voi mie un motor de la ei asa rezistent si bun..nu le numeri pe degete..cauta frumos un clio sau un fiesta benzinare..cu inclinatie spre clio pentru ca la ford e mai scump la anumite subansamble, gen rulment ambreiaj..eu zic un clio 1.4 sau 1.6, perfect fiabil de inceput pentru o fata..il bat multe altele la design, da nu de fitze vorbim aici
                          sigpic

Comentariu

Geo aici pot sa te contrazic .
                            Ok , sunt de acord cu tine ca modelul celor de la Renault este fiabil si chiar simpatic , dar unele piese la Clio sunt mult mai scumpe decat a celorlalte modele enumerate de noi ( atentie , nu vorbim de modele Diesel , stim cu totii problemele celor de la Ford cu TDCI-urile lor ) .
                            Am o cunostinta care are Clio din 2003 diesel si iti pot spune ca este fiabila dar valoarea pieselor de schimb.........
                            In plus am avut si Megan , generatie mai veche intr-adevar , consum mic si toate cele dar cand era vorba de piese........optam pentru dezmembrari.

Comentariu

Colega noastra cred ca si-a format deja o parere despre modelele de masini la care se gandea sa le achizitioneze si poate a si achizitionat ceva ... Sper ca a ales Renault pentru ca cel putin eu, cred ca este alegerea buna in cazul de fata, "dragut si fiabil pentru o domnisoara" si cred ca a ales o motorizare pe benzina pentru ca s-ar potrivi mai bine.
                              Am condus si Opel, si Renault dar, si Toyota si Renault ar sta cel mai sus ca stabilitate - motor - tinuta de drum - costuri!
                              In progress 1st 206+

Comentariu

Procesare...
                              X