Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat Coupe vs Hyundai Coupe

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fiat Coupe vs Hyundai Coupe

Salutare,ma confrunt cu urmatoarea problema,prietena mea vrea sa-si achizitioneze prima ei masina si am ajuns la lupta din fiat coupe si hyundai coupe.Aici vorbim despre fiat coupe aspirat (1.8 sau 2.0) si hyundai coupe 1 (modelul 96-99 cred).
    Eu i-am recomandat fiat-ul deoarece pe primul punto l-am tinut 4 ani si de 2 ani il am pe al 2-lea iar ambele m-au servit foarte bine si unu inca o face,de asemenea diferenta la interior dintre fiat si hyundai este considerabila spatiul interior fiind mult mai mic dupa cate vad eu la hyundai si din punctul meu de vedere si design-ul mai urat la interior dar aici e vorba de gusturi.Problema este ca nu am avut ocazia sa merg nici cu una nici cu alta,consumul si pretul pieselor este aproximativ la fel pentru ambele,mai ales ca in ultima vreme am vazut ca au inceput sa mai apara fiat-uri coupe la dezmembrat in caz ca va fi nevoie de elemente de caroserie.
    Legat de fiabilitate sincer nu ii dau foarte multa importanta,oricare va fi dintre cele doua masini mentionate mai sus se va circula relativ putin cu ea,nu vad sa faca mai mult de 6-7000 de km pe an,in mare parte va fi masina doar de weekend.Astept sfaturi va rog si sugestii de ce una sau alta

Fiat Coupe- de ce?
    Simplu :
    1.Ai in custodie unul si nu ai surprize de depistat in cadrul firmei Fiat.
    2. Are o forma mult mai frumoasa si mult mai atragatoare decat Hyundai ( parerea mea ).
    3. Fiabilitatea dintre cele doua inclina spre Fiat .
    4. Piesele se gasesc mult mai usor.
    5. Hai babone doar ai Fiat de ce sa te complici cu alte marci cand tu ii stii orice surub si piulita , doar se vede pe subiectul cu Punto .
    P.S.: Oare ai sa faci si masina aceasta tot un mic "avion" ?

Comentariu

Da Adrian,eu am incercat sa o conving ca coupe-ul e alta mancare de peste si nu se poate compara cu hyundai-ul care-i place ei insa imi e frica sa nu o recomand si sa ma bat cu pumnii in piept iar porma sa am surprize cu ea.Culmea m-am uitat pe schitele metrice de la masina si are acelasi spatiu in interior la fel ca e-class din 96,din pacate nu am gasit si pentru hyundai schita ca sa le pot compara,insa interiorul dupa hyundai mi se pare foarte inghesuit si butoanele amplasate cam ciudat,forma e iarasi cam ciudata,nu e pe gustul meu.Daca era vorba de un fiat coupe turbo nici nu mai intra in ecuatie hyundai-ul dar cum nu are nevoie de putere si cu atat mai mult de consum ridicat nu ne putem orienta catre unul mai puternic.
      Masina nu va fi pentru nimic anume,va fi masina ei doar pentru circulat si in mare parte in weekend,din cauza asta nu prea tin cont de fiabilitate.Din ce am mai citit motoarele dupa hyundai coupe sunt cam puturoase

Comentariu

Amandoua arata bine...decizia e greu de luat.

Comentariu

Eu nu pot sa ma intervin in discutia asta pentru ca as fi subiectiv,si eu am avut candva aceasta dilema,dar cand m-am urcat in Fiat,nici nu m-am mai gandit la alte lucruri si a fost bine.Asa ca..........FIAT

Comentariu

@babone pana la urma ce ai luat?, ne tii in suspans.

Comentariu

Trebuie sa o convigi, masina ca asta no sa mai intalneasca ii tare masina si are si putere mare daca ai gasi un fiat coupe cu motor de 2000 20v ii masina superrrr si frumoase ii nemaipomenita.SUCCES!

Comentariu

fiat 2.0t consuma cat un 845ci

Comentariu

Nu stiu cat consuma un 845ci, dar va pot spune ca un Fiat Coupe 20 vt consuma undeva la 11-12-13 % mixt depinde de stilul de condus.Dar din cate stiu eu babone vorbeste de versiunea cu motoare aspirate de 1,8 respectiv 2.0 asa ca nu este cazul de consum ca un 845ci.Si totusi ce ai luat pana la urma?

Comentariu

Eu as alege Fiat-ul, ca design mi se pare foarte reusit. Spre deosebire de Hyundai Coupe 1, care mi se pare o mizerie gretoasa. Coupe 2 arata bine, dar cred ca pica in alta categorie dpdv al pretului.

Comentariu

Procesare...
                    X