Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Auto premium rulate

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Auto premium rulate

  Un automobil premium, in stare foarte buna, nu poti sa-l cumperi cu un buget de 5-6000 euro. La pretul asta sigur vei avea de investit alti bani in revizii, piese de schimb, intretinere mai scumpa, reparatii s.a.
  Pentru cine isi permite si doreste sa cumpere un automobil premium este un avantaj major pretul de second hand, care poate ajunge la doar 25-30% din pretul unei masini noi.
  De exemplu, pe Mobile Cars, un BMW X6 xDrive din 2009, full options, rulat 96.500 km (reali !), costa sub 25.000 euro...
  BMW X6 3.0d xDrive rulat
  Astept parerile voastre.
Procesare...
X