Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce jante ai?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce jante ai?

Ce jante ai ? (model, dimensiuni, caracteristici principale, etc.)

Ultima editare de PWR; 06.Feb.2011, 23:05.
    sigpic

Eu ma laud cu ARTEC AD CUP, 4x100, 15" 7J, et 30, momentan sunt la vopsit, poze postez dupaia, daca e relevant.
    sigpic

Comentariu

Am niste OZ HYDRA pe 15" 7J, un dezavantaj la ele este faptul ca sunt foarte grele(peste 9Kg/janta fara anvelopa),cel putin asa sunt cele pe 15"...banuiesc ca cele pe 16 sunt si mai grele...si apoi faptul ca sunt foarte sensibile(mai ales daca ai si anvelope cu talon mic) la gropi,imediat se ovalizeaza,buze indoite.
      Arata bine,dar nu le recomand nimanui...la ce drumuri avem noi in tara asta cele mai recomandate jante sunt cele de competitie,rezistente.
      Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	oz-hydra.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	21,1 KB 
ID:	36435

Comentariu

eu am niste OZ'uri pe 17' montate pe O alfa 147...

Comentariu

Eu am table momentan dar am avut asa:
          -Mile Miglia 7jx17' et 37 un model deosebit si destul de rezistent insa erau cam grele
          -Wolfrace 7jx15' cu anvelope 195/65/15 sunt mai usoare decat tablele de Logan cu 185/65/15 singura problema e calitatea lacului s-a cam dus de pe ele.
          -Dezent N 7jx16' destul de rezistente insa la fel ca cele pe 17' foarte grele

Urmatorul set e deja comandat e vb de ATS DTC 15' 5,4kg/buc

Si cateva poze in ordinea prezentarii.
          Fișiere atașate

Comentariu

Postat în original de LiTTLE Vezi post
            eu am niste OZ'uri pe 17' montate pe O alfa 147...
            Cate KG are o janta,daca stii cumva?

Comentariu

Aliaje de "uzina" , dedicate pentru Citroen Xantia Activa , R15 , 6,5 J , ET 18 . Pana in vara vreau sa le schimb cu niste TSW-uri pe 16
              Fișiere atașate
              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

:no: nu stiu ...

Comentariu

Jante Threeface frost black 15” 4x108 6,5j et 25 montate pe Peugeot 206.
                  My car www.facebook.com/cs11abc

Comentariu

Postat în original de Alex_MIU Vezi post
                    -Mile Miglia 7jx17' et 37 un model deosebit si destul de rezistent insa erau cam grele
                    -Wolfrace 7jx15' cu anvelope 195/65/15 sunt mai usoare decat tablele de Logan cu 185/65/15 singura problema e calitatea lacului s-a cam dus de pe ele.

Ai avansat foarte frumos Eu as fi ramas la dezenturi ca arata bestial ca model, da clar ATS sunt peste ca greutate si o sa se simta masina mai bine cu ele
                    sigpic

Comentariu

pe vara am jentile de pe sti de 2006 : 17" 7.5 j et 55 cu 215-50-r17 iar pe iarna 17" 7j et50 cu 215-55-r17
                      Fișiere atașate
                      Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Pentru iarna folosesc Kormetal si pentru vara TSR Druids.
                        Fișiere atașate

Comentariu

Postat în original de naiman Vezi post
                          pe vara am jentile de pe sti de 2006 : 17" 7.5 j et 55 cu 215-50-r17 iar pe iarna 17" 7j et50 cu 215-55-r17
                          Parca mai misto sunt alea de iarna,au mai putine spite.

Comentariu

Postat în original de Geo Vezi post
                            Ai avansat foarte frumos Eu as fi ramas la dezenturi ca arata bestial ca model, da clar ATS sunt peste ca greutate si o sa se simta masina mai bine cu ele
                            Dezent-urile erau doar niste jante simple de aliaj,vopseaua alba le-a scos putin din anonimat ca sa zic asa am renuntat la ele pentru ca la ceea ce urmeaza sa fac eu cu masina ma dezavantajau.ATS-urile o sa fie tot albe practic la o simpla privire unii nici nu vor sesiza ca am schimbat janteled

Comentariu

Postat în original de Alex_MIU Vezi post

Acum Dezeturile sunt la mine

Postat în original de DeLuXe Vezi post
                              Eu ma laud cu ARTEC AD CUP, 4x100, 15" 7J, et 30, momentan sunt la vopsit, poze postez dupaia, daca e relevant.
                              ET 37 au alea

Comentariu

Procesare...
                              X