Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Modificari tehnice

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Modificari tehnice

Aici puteti prezenta modificarile pe care le-ati facut asupra starii tehnice autovehiculului dumneavoastra, precum si feedback al acestor modificari, daca sa merita, ce castig s-a obtinut, unde au fost facute modificarile, bugete alocate etc.
    sigpic

Hai sa scriu eu primu...
    Galerie 4-2-1 40mm,traseu evacuare 50mm fara catalizator, fara intermediara cu finala borla
    Chiulasa comprimata 0.5mm,trasee admisie, evacuare polishate,supape si scaunele rectificate sa inchida cat mai bine.
    Resoftare
    Axa came CatCams 263grade-inca nu am montat-o
    O sa mai umblu pe la admisie, montez axa poate dau si putin jos din volanta(am ambreiaju de 1.6 si e volanta cam grea) apoi un soft pe dyno si finish.
    Eu unu sunt f multumit de cum merge masina,chiar daca e 1.4 si am bagat o galagie de bani.
    sigpicLogan 1.4 MPI
    Dupa doua blituri, daca nu sunt in spate sunt in stanga.

Comentariu

Fac si eu o lista cu ceva modificari:
      -Schimbat suspensie (amortizoare + arcuri) o investitie care se merita la orice model de masina imbunatateste foarte mult stabilitatea masinii recomand celor care au un stil de condus mai sportiv.Pret in cazul Loganului aprox 2000ron montajul l-am facut singur se face relativ usor numai sa ai sculele necesare.
      -Schimbat sistem franare fataiscuri Zimmermann 260mm perforate,ventilate 680ron/set,placute Ferodo Premier 160ron/set,etrieri VAN 150ron fiind vorba de siguranta recomand aceasta investitie,un upgrade la sistemul de franare e binevenit.Montajul e facut tot de mine.
      -Axa cu came una din putinele modificari care chiar se simte in cazul motoarelor aspirate aici ma refer la faptul ca diferenta dupa montaj e sesizabila nu e ca in cazul in care pui un filtru de aer "sport" sau o toba bineinteles tot "sport" pretul destul de piperat dar modificarea asta o consider un moft are avantaje si dezavantaje depinde in ce scop e folosita masina in cazul unei axe cu came mai agresiva masina devine mai greu de condus in regim urban.Montajul e facut in service
      -Resoftarea e un + de cuplu accesibil ca pret,eu zic ca se merita aceasta investitie mai ales la motoarele mici cu cuplu gen 128nm.

Comentariu

Postat în original de al!n Vezi post
        Axa came CatCams 263grade-inca nu am montat-o
        Pana la urma cati CP ai acuma si la cat preconizezi ca vei ajunge dupa ce montezi si axa cu came?

Comentariu

In teorie 1.4 ia in jur de 15 cai spre 20 cu un soft facut de cineava priceput dupa montarea axei cu unghiri mari.
          sigpic

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
            Pana la urma cati CP ai acuma si la cat preconizezi ca vei ajunge dupa ce montezi si axa cu came?
            Sincer sa fiu nu stiu,ideea e ca pana acum trage mai tare ca 1.6 stock.
            sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Nu e adevarat domne' eu nu cred 1.6 e invincibil in fata celui de 1.4 poti sa il modifici tu cat vrei

Comentariu

Eu pana acum am moficat asa:
                -evacuarea de la 55 la 65 cu finala carub
                -discuri fata ebc si placute fata spate green stuff
                -suspensie completa
                -admisie aer custom
                -bujii njk super laser platinum
                ai cam atat cred mai multe detalii pe profilul masinii
                Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Sincer sa fiu nu stiu,ideea e ca pana acum trage mai tare ca 1.6 stock.
                  Logan 1.4 cu evacuare, admisie, axe si soft de la noi, 105 cai la volanta.
                  Chiptuning si Remapari DIMSPORT
                  sigpic

Comentariu

Daca e vb de MCD(albastru inchis cu dungi albe de cupa) stiu ca scoate 110cp si 134nm.
                    sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Daca e vb de MCD(albastru inchis cu dungi albe de cupa) stiu ca scoate 110cp si 134nm.
                      Stii cum e, valorile pe care le spui sunt cu plus cu minus, depinde de foarte multi factori.
                      Chiptuning si Remapari DIMSPORT
                      sigpic

Comentariu

Pana acum...scoasa intermediara si catalizatorul. Ce altceva sa ii fac motorasului (1.6i 102cp) sa mai storc cativa caluti din el?
                        Ce bujii,ulei,filtre recomandati?
                        Yahoo: danxtazy
                        Cars: Opel Astra F 1.6SZ & BMW 316i Compact.

Comentariu

Poti sa incerci sa umblii la corpul clapeta, la gaurile de admisie, sa planezi chiulasa si sa refaci scaunele supapelor etc.
                          Consumabilele sunt in functie de ce pretentii ai de la ea. Bujii iti recomand beru titan sau ngk iridium daca ai fise si bobina sa le duci. Filtre de care? de ulei?
                          sigpic

Comentariu

Salutare!
                            Mazda RX8, an 2004, cutie manuala 6 trepte, al doilea proprietar, fix 80.000km
                            Primul proprietar a facut urmatoarele modificari(unele nedorite, dar fortate):
                            Inlocuit motor pe garantie la 32.000km
                            Inlocuit kit ambreiaj pe garantie la 31.000km
                            Evacuare catback Fujitsubo
                            Resoftare ECU-de la 231CP la 250CP
                            Modificarile mele in prima faza:
                            Discuri frana Brembo+placute OEM
                            Scos catalizator(trage mult mai bine, cred ca e un plus de minim 12-15 cai, avand in vedere cat de poluant e motorul Wankel)
                            Bujii NGK Iridium+fise Magnecor de 8mm
                            Sonda Lambda Bosch
                            Filtru aer K&N panel
                            Ulei Mazda Dexelia Ultra 5W-30+filtru ulei Mazdaspeed
                            Anvelope Pirelli PZero 245/35/R18
                            Urmeaza:
                            AEM Cold Air Intake
                            BHR Ignition Kit
                            Kit ambreiaj ACT HDSS +volanta ACT Prolite
                            Arcuri Eibach cu 25mm mai scurte
                            Fulii usurate SRMotorsport sau GReddy

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie439.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	132,5 KB 
ID:	38256 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie359.jpg 
Mărime:	260,5 KB 
ID:	38253 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie529.jpg 
Mărime:	116,2 KB 
ID:	38250 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie409.jpg 
Mărime:	244,4 KB 
ID:	38257 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie665.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	202,2 KB 
ID:	38254 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie484.jpg 
Mărime:	155,2 KB 
ID:	38251 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie596.jpg 
Mărime:	218,5 KB 
ID:	38255 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie074.jpg 
Mărime:	285,1 KB 
ID:	38252 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie363.jpg 
Mărime:	257,2 KB 
ID:	38249
                            Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

La Megane ul Sedan 1.6 16v, am montat filtru de aer K&N in carcasa originala - urca mai usor in turatii (il am de 3 ani)
                              remapare soft la TCM turbo, de la 112 cp si 152nm la 123 cp si in jur de 167nm - trage foarte bine de la turatii joase (1800 rpm) si se duce racheta pana la 170, pe urma mai greu, dar tot se duce.
                              Am avut jante de origine pe 16 Nervastella dar am renuntat la ele, mi se parea ca tragea mai greu, era mai galagioasa la denivelari - si cand ma gandesc ca vroiam pe 17! (bine ca nu mi am luat)
                              De o luna am instalatie gpl tomasetto stg 200, spre surprinderea mea trage aproape la fel ca pe benzina (softul calculatorului de gpl am inteles ca citeste softul masinii - de aici si puterea si consumul mai mare cu 2l, comparativ cu benzina, dar per total este ok (nu poti avea de toate si consum mic si putere mare, etc, poate cu un seria 1 2.0 d biturbo de 204 cp, dar cum nu ne permitem asa ceva, ne multumim cu ce avem..

Comentariu

Procesare...
                              X