Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salut. S-ar putea sa-mi iau sa-mi un Bmw 320d e46, an 2004. Daca ii pun o evacuare sport buna, o sa se auda frumos. Toata lumea mi-a zis ca pe diesel nu se aude deloc bine, dar am gasit un videoclip pe youtube cu un Bmw 320d e46: BMW E46 320d SOLE exhaust sound - YouTube .
Vreau sa aud si parerile voastre.
Nu este adevarat, poti face si un diesel sa se auda frumos. Am un Audi A4, 2.0TDI in oras, si-a schimbat in vreo 3 randuri evacuarea la cei de la Pilot. Daca o auzi cand o calca se zbarleste pielea pe tine. Desigur, a schimbat tot traseul, de la motor pana la finala, cu tot cu catalizator si ce mai e pe acolo, iar pe langa sunet a obtinut si ceva caluti. Toate astea invartindu-se in jurul sumei de 800-1000e la vremea respectiva
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." - Jeremy Clarkson
Si pe mine m-ar tenta sa ii trag o evacuare "cu glas"...deocamdata am tipsuri
singura retinere ar fi din cate vad pe aici(si nu numai)costul mare,de la 2000 si ceva lei
nu stiu ce rezolv daca pun o finala full inox mai de calitate(ca sa renunt la catalizator si tot traseul inox sa fie...deocamdata nu ma bag)....
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu