Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Toyota Celica T23

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Toyota Celica T23

Salutare la toti voila ma prezint Ionut 25 de ani originar din Rm Valcea,am zis sa va prezint si eu ultimul meu proiect in materie de tuning dupa ce am primit o invitatie pe forumul 4tuning pt a ma inscrie pe acest forum..cam tarziu deoarece celica este vanduta la ora actuala detin o mazda 3 dar tin sa ma mandresc totusi cu "fosta" deoarece asa se cuvine...

Deci este vorba despre o Toyota Celica T23 din 2000, 150 cai,pt mai multe detalii va rog sa dati click pe urmatoarea adresa:

UPDATE! Ofensiva franceza: Toyota Celica T23 by Couzin

Adaug si cateva poze

Si filmuletze

YouTube - Toyota Celica ZT23

YouTube - Autostrada Austria

YouTube - My Toyota Celica T23

Ce pot sa zic decat WOW, culoarea e superba ca si masinuta de altfel.
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Bine ai venit si pe aici.
      Masina arata superb, nu-mi vine sa cred ca ai putut sa vinzi asa bijuterie de masina.
      PS. Cu cat ai vandut-o?

Comentariu

salut

Si mie imi pare rau de ea pt k am investit mult si am pus suflet pt a crea o masina pe placul meu dar voiam o diesel in 4 usi am dat-o la schimb pe Mazda 3 pe care am pus-o de asemenea pe forum,in ziua in care am dat-o acum 7 luni avea 125.000 kms!!!Daca intr-o zi o sa schimb masina si o sa iau tot Celica T23,e o masina pe care se poate lucra si poti scoate ceva super frumos, Multumesc frumos pt aprecieri!!! have a nice day !!!

Comentariu

Adevarul e ca la cum arata nu era o masina de zi cu zi...asta e buna dar sa o folosesti doar in weekend/liniute...etc in rest ca masina de zi cu zi sa ai un diesel.
          Vad ca faci ce faci...tot cu japoneze ramai.

Comentariu

Este o masina de saloane .
            Sa fim sinceri , cum zicea si PWR , nu este o masina de zi cu zi , dar la cum arata tot respectul.
            Foarte frumos tuning-ul , felicitari pt munca, finante bagate in masina si timpul petrecut prin atelier.

Comentariu

salut

Merci frumos,da am muncit foarte mult la ea,am o preferinta pt masinile japoneze,si masinile germane bine inteles,Am avut si un BMW E46 330 CD 204 cai din 2004,o Octavia II 2L TDI 140 de cai si Celica asta acum mazda,sincer celica era masina mea de zi cu zi,am fost in 2010 de 4 ori in Romania cu ea,Romania - Franta bine inteles numai autostrada,viteza mazima atinsa 235 Km/h,merge super bine celica T23, vb aici de modelul 1.8L 16V VVTI de 145 cai dar exista si modelul 1.8 VVTLi de 190 de cai,deja e cu totul altceva...dar o masina cu prezenta scenica vb lu tataee,au o forma care seduce pe oricine!!!! Fie ea si de origine!!Modelul 1.8 VVTI 145 cai are cutie 6 trepte,foarte economa!!!

Comentariu

Ca tot veni vorba de consum, cam cat iti consuma in oras si extraurban?

Comentariu

0 - 100 km/h 8.3 sec

Reservoir 55 L

Sur route 7.6 %

En ville 12.1 %

Comentariu

DeLaVega , ce mai putem spune acum, cand masinuta o conduce altul ? Arata super misto ! Cel mai mult la ea, imi plac jentile . Aduc asa putin cu ce are Audi .
                    Adevarul ca era putin cam gurmanda , in oras .
                    sigpic

Comentariu

Cam oui deh in fine si ala a pus-o la vanzare 9000 euro are 135.000 km.

Comentariu

Procesare...
                      X