Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Propun aici sa discutam de meciurile din Local Kombat difuzate pe Pro TV.
Chiar sambata acuma avem o gala organizata la Constanta in care se vor lupta Morosanu si Stefan Leko (Germania).Moroșanu: "Leko va pleca șifonat rău din România".
Si eu sunt de aceeasi parere...si-o ia Morosanu si de data asta, a mai luat bataie de la Leko cu cativa ani in urma...deci nu ar fi prima oara acuma.
Morosanu asta mi s-a parut bun la inceput dar acum in ultimul an pare asa ca s-a prostit rau...parca nici neuronul ala care umbla singur prin capul lui nu il mai are, daca as fi in locul lui as pune mana sa mai citesc o carte ceva, degeaba ai muschi daca intelectual esti undeva jos de tot.
Later edit: se pare ca Morosanu a castigat(nici Leko numai e luptatorul care era cu cativa ani in urma).
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu