Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Local Kombat Romania K1

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Local Kombat Romania K1

Propun aici sa discutam de meciurile din Local Kombat difuzate pe Pro TV.

Chiar sambata acuma avem o gala organizata la Constanta in care se vor lupta Morosanu si Stefan Leko (Germania).Moroșanu: "Leko va pleca șifonat rău din România".

Mie imi placea foarte mult Ciprian Sora,stie cineva mai lupta?N-am mai vazut meciuri cu el.

Comentariu

Sora s-a retras de cativa ani, si-a deschis o sala de sport....acum e patron.

Comentariu

O sa si-o ia Morosanu rau de tot, KO sigur nu va da, poate va castiga la puncte.
        I don`t drive fast, I just fly low!
        DDK Photography
        sigpic

Comentariu

Si eu sunt de aceeasi parere...si-o ia Morosanu si de data asta, a mai luat bataie de la Leko cu cativa ani in urma...deci nu ar fi prima oara acuma.
          Morosanu asta mi s-a parut bun la inceput dar acum in ultimul an pare asa ca s-a prostit rau...parca nici neuronul ala care umbla singur prin capul lui nu il mai are, daca as fi in locul lui as pune mana sa mai citesc o carte ceva, degeaba ai muschi daca intelectual esti undeva jos de tot.

Later edit: se pare ca Morosanu a castigat(nici Leko numai e luptatorul care era cu cativa ani in urma).

Comentariu

Procesare...
          X