Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Liga I, Cupa Romaniei, UEFA Champions League...adica fotbal
Propun sa discutam in topicul asta despre fotbal si in special de sezonul actual 2010-2011 din liga I de fotbal.
Cu ocazia asta votati si in sondaj echipa care credeti ca va castiga titlul de campioana.
Anul asta cred ca va lua FC Galati, sincer va fi o surpriza totala, nu cred ca se astepta nimeni.
La cupa romaniei...chiar nu stiu cine o va lua.
Sper ca FC Vaslui s-a termine anul asta in top 3.
Pai nu ai cum...e imposibil, si eu sunt stelist dar din pacate Steaua numai are sanse la primul loc sezonul asta, nu stiu ce se intampla la Steaua dar in ultimii ani de cand au tot vandut jucatori si de cand tot schimba antrenori pe banda rulanta(trimestrul si antrenorul) nu se mai pot apropia de primul loc.
Practic nu au cu ce...nu au jucatori de valoare...ce sa faci cu Surdu atacant...da si el un gol odata la cateva luni, sunt multi jucatori care nu au valoare de Steaua, iar cei noi care vin sunt de nivel mediocru...un jucator bun nu-ti vine el in Romania pe un salariu de 120 000euro/an cat ofera maxim becali(din cauza asta si performanta scazuta din campionat).
Steaua are sanse mici, dar ce cauta si Dinamo in acest sondaj, din cate stiu este la egalitate cu Steaua, iar Rapid cu 1 pct un plus .
in fine... oricum avem un campionat ffffff slab si mai mult este o pierdere de timp sa te uiti la unele meciuri, dar ca se fac daca am microbul asta....
Fara ca sa o iei o rautate , dar ai putea sa crosetezi ceva. Vei fi mult mai relaxat, si mai castigat decat sa te uiti la TV, iar satisfactia lucrului manual nu are cuvinte de lauda.
No offence , ok?
Rectific la ce am zis mai sus...sunt sanse mari sa castige campionatul anul asta si FC Timisoara.
PS. Sambata avem meci Romania - Bosnia...mai are Romania vreo sansa?
Sincer cred ca echipa nationala nu mai are nici o sansa, ar trebui schimbati cu toti de la jucatori la antrenor, unii jucatori au prea mari impresii iar antrenorul este praf sa vazut rezultatul in meciul de aseara.
Cand prostul e la locul lui, nu ma deranjeaza, ma deranjeaza numai atunci cand e la locul altuia.
Ai dreptate, suntem varza dar parca ca asa nu am fost niciodata...deci acum am ajuns asa de rau incat ne facem probleme sa nu luam bataie de la Is.Feroe sau Luxemburg, suntem cam ultimi din europa...ca si echipe.
De exemplu Florescu ala care tot il selectioneaza de cand a venit selectioner...si saracu baiat e varza....in loc sa bage alti care chiar joaca...sunt bagati doar pe interese,pile si relatii.
Trebuie demis si Lucescu si adus un selectioner bun care sa faca o echipa cu totul noua.
Campioana din Liga I sezonul 2010-2011 este Otelul Galati.
Locul I - Otelul Galati
Locul II - FC Timisoara
Locul III - FC Vaslui
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu