Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tuning personalizat

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tuning personalizat

Salut. Ma gandesc de ceva timp sa deschid un garaj de tuning personalizat. Clientul vine la mine si imi zice cum ar vrea sa arate masina lui, eu fac schita si daca clientul este de acord...purcedem la fabricarea kit-ului. Pentru a ma ajuta in realizarea acestui vis...raspunde-ti, cat mai multi, va rog la chestionarul urmator.

Kestionare.RO - Completare kestionar 'Tuning auto personalizat' [Clientul alege design-ul care va transforma autovehiculul]

Multumesc mult.

Asa mai vii de acasa .
    Am sa raspund la intrebarile din chestionar .
    Toate cele bune.
    Succes mult in continuare.

Comentariu

Ti-am raspuns si eu.
      Multa bafta.

Comentariu

Salut, multumesc pentru raspunsuri. Va propun sa incercam virtual aceasta idee. Postati, va rog, cateva poze cu masinile voastre, eu o sa desenez un kip de baza...dupa care il modificam in functie de preferintele voastre.

Multumesc

Comentariu

Interesanta idee ... Am raspuns si eu intrebarilor din chestionar si totodata postez cateva poze, joaca-te si tu cu ele sa vad ce idei ai ...

In progress 1st 206+

Comentariu

Salut, multumesc pentru poze, o sa lucrez la ele si, cred ca saptamana asta o sa ai un rezultat

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	peugeot copy.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	102,0 KB 
ID:	40074asta am facut-o in seara asta...cum ti se pare? Ai ceva sugestii?

Comentariu

Foarte interesant, jante de bmw. Body-ul este agresiv cred ca s-ar plia pe masina, pe total imi place ideea
              In progress 1st 206+

Comentariu

Nu am avut rabdare sa caut altceva...si le-am pus pe astea . Oricum asta e mai mult o schita... desenul nu e terminat. In curand o sa postez si partea din spate.

Comentariu

Astept si partea din spate! La poza pe care ai pus-o tu mai sus ai putea modifica putin si sigla, adica sa o scoti de tot, te asigur ca va schimba aspectul categoric.
                  In progress 1st 206+

Comentariu

Proiectoarele sunt montate ilegal.Exista in termeni legali distanta intre ele si fata de lateralele masinii.cat si inaltimea fata de sol la care pot fi montate.

Comentariu

Legal nu ai voie sa montezi nimic pe masina legea spune clar. Dar unele maruntisuri care se omologheaza dupa merge ...
                      My car www.facebook.com/cs11abc

Comentariu

Nu va agitati suntem la stadiul de PS si oricum daca ar fii in spiritul "simply clean" grila ar fii clean fara proiectoare, fara nimic ...
                        In progress 1st 206+

Comentariu

De ce fara proiectoare?, macar niste leduri DRL de 1watt/led ar merge.

Comentariu

Am trimis un mail celor de la RAR in legatura cu necesitatea omologarii body kit-ului sau a proiectoarelor ori a surselor de lumina aditionale.
                            Astept raspunsul lor si o sa-l postez. Totodata am cerut si legile care reglementeaza aceste lucruri.

Comentariu

Rog noii "membri" la aceasta tema sa raspunda la chestionarul din prima postare....ma va ajuta sa inteleg interesul pentru acest tip de tuning. Cat mai multi cu atat mai bine.

Multumesc

Comentariu

Procesare...
                              X