Postat în original de THUNDER77
Vezi post
=)))))))

=)))))))

Metoda am adoptat-o in "happy time"-ul cand multi amici si/sau colegi isi facusera "abonament mokacino" la mine zilnic....Stiti voi , tipii "prietenosi si binevoitori" care iubesc mersul cu masina altuia , ca a lor consuma
Drept urmare , ca sa le mai tai elanul , nefiind un necioplit care sa le serveasca un categoric "NU !!!" , am ales solutia " prinde-i , sperie-i si cand o sa-i rogi , n-or sa mai vrea ei !!!" . Asa ca acum sunt fericit si "liber de contract"
Doritori de o excursie , la o racoritoare , undeva ?
Metoda am adoptat-o in "happy time"-ul cand multi amici si/sau colegi isi facusera "abonament mokacino" la mine zilnic....Stiti voi , tipii "prietenosi si binevoitori" care iubesc mersul cu masina altuia , ca a lor consuma
Drept urmare , ca sa le mai tai elanul , nefiind un necioplit care sa le serveasca un categoric "NU !!!" , am ales solutia " prinde-i , sperie-i si cand o sa-i rogi , n-or sa mai vrea ei !!!" . Asa ca acum sunt fericit si "liber de contract"
Doritori de o excursie , la o racoritoare , undeva ?
mai bine iti dam parte la gaz....decat sa iesim cu parul valvoi....si la oprire sa deschidem portiera sa regurgitam ce am mancat cu o luna in urma =)) sau te-ai uitat prea mult la TAXI 

sau , ca sa supralicitez , in masina ca dam drumul la "climaterica"
Colo' , la O Celsius , sa ma plateasca cineva si nu vreau sa ajung....Nici eu , nici pasagerii
Castigi din doua parti : nici nu te mai "freaca" nimeni sa-l iei cu masina mereu si nici de baiat rau nu pici , ca in cazul in care il iei pe "NU" in brate
Cat despre TAXI....eheeeee....daca filmele ar putea deveni realitate.....mi-ar fi mai drag de mine ca de obicei
Parol !
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu