Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dupa cum spune si titlul, ce stil de condus aveti?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de THUNDER77 Vezi post
    Eu de fel sunt calm la volan.....Numai ca , in trafic , epuizez repede repertoriul de injuraturi si , in functie de situatie , apelez la doua chestiuni : o calc sau ii calc
    =)))))))
    Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Eu de fel sunt calm la volan.....Numai ca , in trafic , epuizez repede repertoriul de injuraturi si , in functie de situatie , apelez la doua chestiuni : o calc sau ii calc
      Cea mai tare postare pe care am citit-o pana acum pe acest forum

Comentariu

Tare asta....
        Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
        Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

Merci de apreciere Pai asa e Intrebati colegii sau amicii mei daca mai au curaj sa mearga in masina cu mine
          Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Deci asta e un fel de reclama ca sa nu mergem cu tine?
            Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Poi asta era ideea.... un fel de...eu ti-am zis sa nu te sui....dar deh...tu batman batman...lasa ca te aranjez eu =))

Comentariu

A ! Nu , nu....."no commercials allowed" si sunteti invitatii mei sa va dati cu Citronel la vara , cand vin peste voi Metoda am adoptat-o in "happy time"-ul cand multi amici si/sau colegi isi facusera "abonament mokacino" la mine zilnic....Stiti voi , tipii "prietenosi si binevoitori" care iubesc mersul cu masina altuia , ca a lor consuma Drept urmare , ca sa le mai tai elanul , nefiind un necioplit care sa le serveasca un categoric "NU !!!" , am ales solutia " prinde-i , sperie-i si cand o sa-i rogi , n-or sa mai vrea ei !!!" . Asa ca acum sunt fericit si "liber de contract" Doritori de o excursie , la o racoritoare , undeva ?

Comentariu

O excursie racoritoare bineinteles oricand acum depinde ce intelegi u prin racoritoare k nu vreaau sa ajung la temperatura corpului 0 grade sus in deal la Sf. Gheorghe

Comentariu

A ! Nu , nu....."no commercials allowed" si sunteti invitatii mei sa va dati cu Citronel la vara , cand vin peste voi Metoda am adoptat-o in "happy time"-ul cand multi amici si/sau colegi isi facusera "abonament mokacino" la mine zilnic....Stiti voi , tipii "prietenosi si binevoitori" care iubesc mersul cu masina altuia , ca a lor consuma Drept urmare , ca sa le mai tai elanul , nefiind un necioplit care sa le serveasca un categoric "NU !!!" , am ales solutia " prinde-i , sperie-i si cand o sa-i rogi , n-or sa mai vrea ei !!!" . Asa ca acum sunt fericit si "liber de contract" Doritori de o excursie , la o racoritoare , undeva ?
                    Depinde...mergem cu masina ta??? mai bine iti dam parte la gaz....decat sa iesim cu parul valvoi....si la oprire sa deschidem portiera sa regurgitam ce am mancat cu o luna in urma =)) sau te-ai uitat prea mult la TAXI

Oricum buna ideea....se poate copia???

Comentariu

Vyctor stai flexat fratiuc ( vorba lui Itu ) , cand am spus racoritoare m-am referit la un cico pe-o terasa sau pe capota "cazanului" sau , ca sa supralicitez , in masina ca dam drumul la "climaterica" Colo' , la O Celsius , sa ma plateasca cineva si nu vreau sa ajung....Nici eu , nici pasagerii

yneedlove Ideea este libera de drepturi de autor si chiar te rog sa o implementezi Castigi din doua parti : nici nu te mai "freaca" nimeni sa-l iei cu masina mereu si nici de baiat rau nu pici , ca in cazul in care il iei pe "NU" in brate Cat despre TAXI....eheeeee....daca filmele ar putea deveni realitate.....mi-ar fi mai drag de mine ca de obicei Parol !

Comentariu

in oras - linistit/preventiv
                        in afara - destul de agresiv
                        TA-Technix - Suspensii Sport pt masina TA

Comentariu

@THUNDER77 Bun atunci! cola seminte si caterinca )

Comentariu

Bineinteles fratiuc ! Cand ajungi in tara ?

Comentariu

21 iulie fratiuc )

Comentariu

depinde de situatie de exemplu cand ies in oras la plimbare merg destul de incet , cand merg la servici in oras mers normal iar cand ies in autobanda merg cu viteza dar nu omor motorul deci intr un cuvand mers normal. daca o fortjez o forjez pe banii mei si de ce sa bag bani in stricaciunile facute de mine cand as putea sa cumpar ceva pentru aspect sau motor eu sunt adeptul noului chear daca masina am luato la mana usor usor ii schimb absolut tot la ea cu piese noi originale nu toate odata ca asta ar insemna sa traiesc si sa muncesc numai pentru masina ....
                                BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                                X