Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dupa cum spune si titlul, ce stil de condus aveti?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Dupa cum spune si titlul, ce stil de condus aveti?

Dupa cum spune si titlul, ce stil de condus aveti?

in oras destul de preventiv , exterior cand sunt singur agresiv dar cand sunt cu altcineva destul de calm doar depasirile le fortez

Comentariu

Destul de calm , fara sa ma grabesc inutil, nu fortez semafoarele si niciodata nu parchez unde nu trebuie. In afar localitati , nu fac nebunii mai ales cu familia in masina.
      sigpic

Comentariu

Conduc normal,asa cum se conduce o masina Alfa Romeo... sportiv
        Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Conduc linistit in majoritatea timpului, prefer sa admir (daca am ce) drumul.
          sigpic .

Comentariu

Majoritatea timpului sunt linistit la volan insa am momente in care ma apuca "nebunia" si o mai alerg aproape de limita, depasiri etc. insa nu fiind un pericol in trafic
            In progress 1st 206+

Comentariu

In general relax,dar ma mai apuca cate odata si o mai scutur din cand in cand.
              sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

In MARE masura , cred ca stilul e influentat si de masina pe care o conduci.
                La mine relax, ca benzina tot creste
                Nu dispretui lucrurile mici: o lumânare poate face oricând ceea ce soarele nu poate face niciodata:sa lumineze în întuneric.

Comentariu

Eu conduc destul de linistit, dar am momente cand conduc mai agresiv(avand diesel,imi permit ), si asta in oras, ca in afara orasului conduc doar linistit...100km/h e viteza mea.

Comentariu

In oras cel putin merg relax consuma ca vaca daca dau in ea.
                    In afara un 110 e un consum ok.Dar cum drumurile patriei sunt asa cum sunt nu prea ai unde sa mergi tare.
                    sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Linistit in mare parte.. nu ma grabesc .. mai am si eu momente cand dau in ea asa putin (ca toata lumea).
                      PIETON CU PERMIS.

BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)

Comentariu

De obicei calm mi-a trecut si mie perioada de Niki Lauda dar si cand ma enerveaza vreun dobitoc (doar sunt destui) agresiv rau de tot
                        Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Sportiv , atent , moderat , temperat , agresiv ... depinde de zona , loc , strazi, populatie .... si daca sunt sau nu solo in masina... in orash imi mentin viteza de croaziera de 50-70 , iar in afara la drum lung o tin cam in 100-120 .....ca e cel mai relaxant....
                          Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
                          Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

In oras,localitate conduc prudent si linistit,in afara sportiv,nu-mi prea sta nicio masina in cale cand sunt singur in masina.

Comentariu

Eu de fel sunt calm la volan.....Numai ca , in trafic , epuizez repede repertoriul de injuraturi si , in functie de situatie , apelez la doua chestiuni : o calc sau ii calc
                              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Procesare...
                              X