Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ?

Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ?
    Ce ti-ai dori ?

Sistem audio de pe masina e cu totul aftermarket, am schimbat si CD Player-ul(adaugat unul care stie sa citeasca si mp3) si difuzoarele fata+spate.
    Ala de fabrica/stock cu care vine echipa masina e varza(dacia logan,cel putin asa erau cele care echipau masinile cu 4 ani in urma de cand am eu masina).

Comentariu

Sistemul meu e total aftermarket exceptie fac difuzoarele fata care sunt stock, playerul original de pe masina mea fiind doar Radio-CD citea numai trackuri am apelat la un produs SH dar cap de serie de la Pioneer, lucru ce schimba total sunetul!
      Un player de calitate e foarte placut la sunet ... un amplficator performant e exceptional ... un woofer cu o incinta potrivita = sunet perfect - claritate, profunzime & fidelitate
      In progress 1st 206+

Comentariu

Momentan am un cd player (doar track) asa am luat masina acum o luna si 2 boxe fata si urmeaza sa montez un woofer cu amplificator maine.

Comentariu

Totul este schimbat. HU Pio, boxe Helix Esprit, amplificator Kicker, fostul SW tot Kicker modelul Slim si urmeaza un SW SPL Dynamics in incinta Custom.
          sigpic .

Comentariu

De fabrica .. schimbat doar un mp3 player Sony .. in rest.. e ok. Nu ma pasioneaza sisteme audio sau chestii de genu'.. mai bine bag bani in altceva
            PIETON CU PERMIS.

BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)

Comentariu

Jumate jumate momentan...prefer mereu ceva aftermarket..chiar daca pe masina este bose/bang&oluffsens,harman/kardon etc!!!

}])S.P.L([{ Contestant

!!!My videos!!
              http://www.youtube.com/user/teddyb2002002

Comentariu

Deocamdata e cel original al masinii.
                I don`t drive fast, I just fly low!
                DDK Photography
                sigpic

Comentariu

A fost o vremea cand aruncam si eu banii pe fereastra si aveam asa:
                  HU alpine
                  boxe fata alpine
                  boxe spate mb quart
                  woofer "pionier"
                  amplificator kenwood
                  Asta era sistemul final de care am fost chiar multumit, player-ul alpine si boxele mb chiar erau geniale...wooferul in schimb statea mai mult oprit...
                  Acum merg pe OEM am inlocuit chiar si cd player-ul aftermarket cu un CASETOFON oem (da, cu caseta)...

Comentariu

nu exista deja un topic asemanator ?

Comentariu

Seamănă, dar nu sunt la fel, cel puțin nu ideea. http://www.supercars.ro/forum/car-au...dio-aveti.html

Eu am sistemul din fabrică, H/K. E decent și oricum e prea complicat să adaug câte ceva.

Comentariu

Procesare...
                      X