Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce baterii auto, acumulatori, folositi, preferati, apreciati?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce baterii auto, acumulatori, folositi, preferati, apreciati?

Puteti mentiona cu ce marca de baterie (si caracteristicile tehnice ale acesteia) a venit masina dotata din fabrica, ce baterii preferati/apreciati, experiente, durata de viata a bateriilor folosite, pretul lor?
    sigpic

Rombat Cyclon cu asta a venit masina si acum un an cand a decedat fosta am schimbat-o cu una la fel. pret/calitate cel mai bun raport. Nu am consumatori suplimentari decat cei standard ai masinii.

Comentariu

Si logan-ul meu tot cu un Rombat a venit de 70Ahm,in martie acum face 4 ani si vad ca se mentine bine, cred ca ma duce lejer 5 ani.
      Consumatori suplimentari nu prea am,ba chiar i-am scazut trecand aproape toate becurile pe leduri,becurile din faruri sunt pe xenon cu un consum mai mic 35W,la fel si pe proiectoare.
      Pe viitor daca o sa am bani m-a bate gandul sa i-au o Varta Silver de 74Ahm(e in jur de 550ron) e mai scumpa cu vreo 200 ron fata de aceeasi capacitate la un Rombat.
      Ultima editare de PWR; 07.Feb.2011, 13:58.

Comentariu

Rombat de 70Ahm am si eu pe Logan asa a venit din fabrica are 2 ani... si nici o problema.

Comentariu

Rombat de 50 Ahm parca pe logan o am de 3 ani si ceva in ultimele 2 ierni m`a lasat...iarna trecuta am luat de la cineva curent cu clesti anul asta mi`am cumparat redresor mentionez ca dupa ce am incarcat`o a stat 2 sapt si nu s`a mai descarcat.

Comentariu

Ce sugestii aveti pentru acumulator auto ? Trebuie sa schimb bateria si m-am gandit sa pun una mai mare, m-am oprit la Varta Silver Dynamic 74-77amperi
            In progress 1st 206+

Comentariu

Andraey avand in vedere ca ai si amplificator audio,boxe mai multe,subwoofer...o baterie de 74 amperi e ideala, iar cele de la Varta chiar sunt bune,stiu ca eu 2 ani garantie, e aproape 500 ron una de 74Ahm din modelul Dynamic, si mai ideal de atat era sa iei o baterie dedicata audio, da sunt scumpe 800-1000ron.

Comentariu

Caranda maxima 80Ah/720A
                Inainte am avut Aplus+ 88Ah/800A si in 2 ani a murit.

Comentariu

Momentan folosesc o baterie BOSCH de 75Ah/780A de care sunt foarte multumit, bateria are aproape 4 ani si nu am avut nici o problema 1 an si jumatate a stat pe o Dacie 1310 si acum pe Puntake.
                  Multe din bateriile din comert pe care le gasiti nu sunt de vina ele ca se duc repede, doar ca majoritatea stau prin cine stie ce depozite ani buni si la urma le scot la vanzare, normal ca o baterie care are 4 ani fabricatie sa tina mai putin decat una care are 1 an. Nu producatorii sunt de vina ci cei care le comercializeaza...
                  Fiat passion
                  Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Pentru acumulatori auto de cea mai buna calitate intra aici https://bateriiautoacasa.ro/ garantie, montaj oriunde in bucuresti

Comentariu

Varta mi se pare printre cele mai bune optiuni.

Daca aveti nevoie de servicii practice si avantajoase de inchirieri auto bucuresti compania noastra va ofera o gama extrem de diversificata de optiuni pe care va puteti baza la tarife minime, de la masini din clasele celor mici pana la modele medii in cadrul ofertei turistice de inchirieri auto otopeni daca veniti in tara cu avionul. Alegeti acum cele mai bune si mai optime solutii de rent a car bucuresti daca veniti cu avionul in tara si bucurati-va de mobilitate, alege oferta de inchirieri auto bucuresti otopeni fara limita de km si fara sa achiti depozit pentru masina.

Comentariu

Procesare...
                      X