Daca nu v-ati prins ... va zic eu , pentru Thunder , bani sunt maculatura !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cat consuma masina voastra...?
Adună
X
-
Ma....pentru benzina imi pun in fiecare luna FSN
D-asta nici nu am putut sa fac prea multe la masina , ci doar cate ceva , printre picaturi....Dar si sa stau cu masina "lustruita" si sa o vad in parcare parca ma doare sufletul......Stii cum e asta cu maculatura matrozule ? Ca in "Secretul lui Bachus" : Fara poezie , viata e pustiu
Si Vis Pacem , Parabellum !!!
Comentariu
-
Opel Astra G Coupe Bertone 2.0 benzina turbo 192 cp
Testat urban : mers in capeti(adica in cuplu de la 4000 rpm in sus ) 33L%.....
mers frumos : 11L%
Extraurban : 6.5 mers normal(am prins smecheria
,trebuie sa o tii turata intre 2000 si 2500
), mers nesimtire : 29L la drum intins, pe serpentine 36 L
Comentariu
-
Am zis asa minim, ca poate are si momente cand merge normal...nu iti permite traficul sa mergi sport mereu, si daca vrea sa specifice si consumul sport e alegerea lui, topic-ul asta e in general asa sa vedem consumul in conditii normale de mers, sa ne facem o idee asupra consumului acelui model de masina.
Comentariu
-
Ultimele calcule si gata m-am oprit cu ele, m-am lamurit cum consuma
1.
Ploiesti - Slobozia - 3,5%
Ploiesti - Slobozia - Harsova - Cta - 3,8 %
Ploiesti - Slobozia - Harsova - Cta - Olimp - 4%, 321 km total, 79 km/h vit. medie, AC din Cta, 3 persoane si bagaje cat cuprinde.
2.
Ploiesti - TGV - A1 - Pitesti - R.Valcea - Transalpina - Sebes - Sibiu - R.Valcea - Pitesti - A1 - TGV - Ploiesti
2 persoane, AC pe portiunea cu rosu.
781 km, 4,4 %, 59 km/h vit. medie.
Motorizare 1.4 HDI
sigpic .
Comentariu
-
Postat în original de Adina Vezi postEu am un Matiz in concubinaj,nu-i al meu personal...5% am scos la el ,si are aproximativ 200.000 km rulati.5% in oras...si vreo 4,5%afara,in general un Matiz consuma putin.
GRESIT, matiz 96' , 85K , consum orash 8-10, consum extern niciodata sub 6.5 .... asa ca nu este o REGULA..... cum nici la TICO nu se pune problema.stiu baieti cu consum d 5.5 in orash si altii cu consum de 7-8 in orash , asa ca nu mai spune ca IN GENERAL MATIZ CONSUMA PUTIN....
ONTOPIC:
OPEL ASTRA 1.6F 8V gt 100C.P, consum orash bucuresti 6-6.5 , extern 4-5 ....Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...
Comentariu

Inseamna ca motorul tau de 1.6 consuma cat al meu de 1.1 extraurban 4-5% si 6% oras, crede-ma la mine e posibil dar, la tine niciodata orice ai zice si mai ales in Bucuresti - mai pune +1-2l si te credem
Comentariu