Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Am nevoie de parerea ta

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Am nevoie de parerea ta

Salut.

Sunt nou aici pe forum, insa sper ca acest impediment sa nu va opreasca sa imi spuneti parerea despre proiectul meu.

Sunt student la autovehicule rutiere, iar datorita pasiunii mele pentru automobile am inceput un proiect in care sa adun laolalta clientii, ce nu au cunostiinte/timp pentru a cauta piesele necesare, si magazinele de piese auto oneste, cele cu preturi rezonabile si de incredere.

Ma gandeam in primul rand sa fac o lista cu magazinele de piese auto de incredere, iar apoi sa concep o metoda usoara prin care un client sa poata cere oferta pret tuturor magazinelor din lista, insa completandu-o o singura data.

In cazul in care clientul are un cod, ma gandeam sa fac un fel de motor de cautare care sa caute codul piesei in magazinele de piese auto din lista initiala.

Asadar ce parere aveti? Orice impresie/parere/opinie buna/rea este binevenita!

Am uitat sa zic situl este la ropiese.com |
    Am nevoie de parerea ta

Interesant proiectul tau, mai ales denumirea Serviciul Roman pentru Piese Auto – SRPA

Comentariu

Buna idee .

Comentariu

Am stat mult timp sa ma gandesc la nume , dar l-am nimerit pana la urma.

Initial am sa adaug informatii tehnice despre diverse componente auto/ansable, ma gandesc ca informatia buna nu a stricat niciodata.

Apoi o sa lucrez la un fel de motor de cautare in functie de cod/denumire/dimensiuni (in cazul anvelopelor) si sa returneze magazinele auto/paginile produsului

iar mai apoi vreau sa fac o cerere de oferta "centrala", ce inseamna?

completezi un formular (cu toate datele de identificare a autovehiculului + necesarul de piese) si dupa-aia se trimite cerea completata de tine

la magazinu A, mag B, mag C, etc...
        Am nevoie de parerea ta

Comentariu

Daca aveti vreo lista cu magazinele de la care ati achizitionat piese si sunt de incredere o puteti posta aici, ca eu sa o adaug in motorul de cautare...

Multumesc
          Am nevoie de parerea ta

Comentariu

Nu comanda nimeni piese auto pe net?
            Am nevoie de parerea ta

Comentariu

Procesare...
            X