Buna ziua ,
In primul rand multumesc unui user de pe un forum vecin ce mi-a sugerat sa deschid un tipic si aici ( nu spun nume deoarece nu stiu ce nick name are pe acest forum ).
In al 2-lea rand va voi prezenta cateva elemente pe care vi le putem oferi.
Stickere auto/moto/altele de orice feluri ,atat imprimate cat si decupate (material de o singura culoare decupat pe model) .
Tricouri personalizate
Bannere 10 euro/mp
Sabloane
Panouri
Signalistica de interior/decoratiuni de interior
Signalistica de exterior
Toate produsele se fac la comanda ... pentru a va da un pret cat mai exact va rog sa atasati o poza cu modelul dorit impreuna cu un minim de informatii (dimensiune,culoare).
Culori disponibile momentan: orange, rosu, gri mat deschi/inchis, negru mat/lucios, albastru inchis, galben, alb
Pentru comenzi de peste 50 ron asiguram orice nuanta.
Oferim si servicii de colantare (Doar in Bucuresti ... pentru comenzi mari ne putem deplasa si in alte orase)
capota-150 ron
plafon-200 ron
haion-150 ron
0723180033 / 0761404256
sau
PM
In primul rand multumesc unui user de pe un forum vecin ce mi-a sugerat sa deschid un tipic si aici ( nu spun nume deoarece nu stiu ce nick name are pe acest forum ).
In al 2-lea rand va voi prezenta cateva elemente pe care vi le putem oferi.
Stickere auto/moto/altele de orice feluri ,atat imprimate cat si decupate (material de o singura culoare decupat pe model) .
Tricouri personalizate
Bannere 10 euro/mp
Sabloane
Panouri
Signalistica de interior/decoratiuni de interior
Signalistica de exterior
Toate produsele se fac la comanda ... pentru a va da un pret cat mai exact va rog sa atasati o poza cu modelul dorit impreuna cu un minim de informatii (dimensiune,culoare).
Culori disponibile momentan: orange, rosu, gri mat deschi/inchis, negru mat/lucios, albastru inchis, galben, alb
Pentru comenzi de peste 50 ron asiguram orice nuanta.
Oferim si servicii de colantare (Doar in Bucuresti ... pentru comenzi mari ne putem deplasa si in alte orase)
capota-150 ron
plafon-200 ron
haion-150 ron
0723180033 / 0761404256
sau
PM

Comentariu