Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Soft Auto Constanta

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Soft Auto Constanta

  ASIGUR INSTALAREA IN CONSTANTA

  AUTODATA 3.24 - Acest program este perfect pentru un service auto,sau daca doriti sa va reparati singur autoturismul,este special conceput in acest sens.Contine date despre toate autoturismele construite din 1970 pana in 2010.Fiind un program special creat pentru service in el veti gasi informati priivind modul de intretinere si repararea autoturismului dvs,ce uleiuri se folosesc si codul acestora,scheme electrice,localizarea componentelor scheme montare kit distributii si transmisii,resetarea indicatorului SERVICE ce apare in bord etc.

  TOLERANCE DATA 2011 - Este un program de informatii generale,asemanator cu AutoData.

  VIVID WOKSHOPDATA 2010 - Este un program asemanator cu Autodata,parerile despre functionalitatea si utilizarea lui sunt impartite,unele persoane le folosesc pe amandoua deoarece se completeaza reciproc.

  TECDOC 2.2011 - Contine coduri si informati despre toate marcile auto cunoscute.De la codurile unor banale filtre pana la coduri ale pieselor interne ale unui motor,senzori,elemente suspensie elemente directie,elemente franarambreiaje,planetare etc.

  ETKA 7.3 - grupul VW (Volswagen,Audi,Skoda,Seat) Ia update-urile automat de pe net! ( momentan cele mai noi sunt: AU862, SE390, SK396, VW862) Catalog Electronic AUDI, VW, Skoda, Seat -informatii complete cu privire la piese de schimb si accesorii pentru grupul VAG masina, inclusiv microbuze. Programul ETKA 7.0 permite introducerea VIN-ului (seriei de caroserie), prin aceasta aflandu-se informatii de baza despre nivelul de echipare al masinii respective.Are functia de cautare de piese, permite sa cautati numai pe AUDI sau numai VW, Skoda, Seat, sau pe toate VAG.

  Bosch ESItronic 2.2011 - Cu ajutorul programului software ESI[tronic] aveți acces la informații vaste începând cu diagnoza defectelor/erorilor, schemele de circuite până la instrucțiuni detaliate de reparații. Adaptat optim la tehnologia de testare Bosch,programul software ESI[tronic] servește nevoilor concrete ale service-ului dumneavoastră. Aceasta permite accesarea diagnozei unităților de comandă de pe orice PC. La aceasta se adaugă bazele de date, compatibile cu multe sisteme de procesare electronică. Alte elemente ajutătoare completează oferta pentru mai multă eficiență în service-ul și biroul dumneavoastră. ESI[tronic] convinge printr-o utilizare simplă și un acces rapid la informație în lucrul de zi cu zi. În fereastra modernă de lucru, fiecare utilizator se va orienta ușor și familiariza repede cu meniurile programului. Începând cu identificarea simplă a autovehiculului, de care este nevoie numai o singură dată, fiind afișată permanent în bara de menu, lucrul cu meniul programului este conform cerințelor unui atelier auto, obținându-se toate datele de care este nevoie într-un mod sigur și confortabil. Meniul de navigare cu sistematica sa unitară tuturor mărcilor și informațiile oferite, inclusiv butonul de zoom reprezintă puncte în plus pentru o utilizare fără probleme.


  VAG.COM 10.6-ultima versiune - DIAGNOZA PENTRU GAMA VW/AUDI/SEAT/SKODA (ORICE MODEL pana in 2011 inclusiv) Gaseste orice defect aparut la automobil prin citirea codurilor de eroare (Diagnostic Trouble Codes), la aprinderea indicatorul Check Engine, editeaza si vizualizeaza parametrii masinii in timp real, ofera posibilitatea de a efectua diverse adaptari (functii ascunse ale inchiderii centralizate, luminile de pe bord, schimbarea limbii computerului de bord, adaptarea clapetei de acceleratie, modificarea pozitiei de referinta pentru Xenon, modificarea distantei senzorilor de parcare, modificarea turatiei la relanti, a cantitatii de combustibil injectate in cilindrii la relanti) etc.
  NOUTATI IN 10.6 - suporta valori reale, teste, adaptari pe module folosind noul protocol UDS/ODX/ASAM
  - au fost adaugate adrese noi UDS si ODX pentru modelele din 2010
  - include suport pentru TP1.6 necesar pe Seat Ibiza 6J si se imbunatateste considerabil viteza de comunicare
  - identifica automat modulele instalte pe autoturism
  - citeste km reali stocati in calculatoarele EDC15 si EDC16
  - peste 13.000 coduri de eroare in baza de date - diagnosticheaza toate modele VAG din 1996 pana in prezent cat si generatia mai veche (doar cele cu mufa ISO compatibila );
  - compatibil cu auto mai vechi ce folosesc K-line, L, K L, Dual-K; - compatibil cu ultimele auto ce necesita protocolul CAN (automobilele de conceptie dupa 2004);
  - diagnoza, adaptare, recodare pe module Motor, Airbag, ABS, Clima, A/C, Radio, Navi, Servodirectie, Confort, etc;- --sterge codurile de eroare;
  - permite diagnoza si pentru alte marci folosind functia OBDII (generic OBD2); (dar pe raspunderea clientului)
  - conectare la laptop/computer prin mufa USB;

  ELSAWIN-ELSA 3.90 -

  Soft Name: ELSAWIN
  Year: 2011
  Version: 2011
  VW Database release: 02.2011
  Interface Language: Multilanguage (all available)
  Baza de date completa : Audi 01.2011, VW 02.2011, Skoda 02.2011, Seat 02.2011
  Elsawin 3.90 contains all information for diagnostics and repair of Volkswagen, Audi, Seat and Skoda cars till 2011!
  Covers detailed and complete description of the technology of repair, maintenance, diagnostics, electrical circuits, body works.
  This is the 3.90 version and data is the release 2011.
  Software is fully in ENGLISH (but you can install it also in English, Hungarian, Dutch, Danish, Spanish, Italian, Chinese, German, Dutch, Norwegian, Polish, Romanian, Russian, Turkish, French, Czech, Swedish, Japanese, etc.) with clear english installation instructions.
  OS : Windows

  NYO 4-
  pentru cunoscatori: car-radio, dashboard, airbag, navigation, Auto-radio codes

  CHEVROLET EPC-

  Opel EPC -


  Dialogys 1.2011-

  program service si identificare piese renault si dacia

  SOFTURILE DE DIAGNOZA NECESITA INTERFATA

  Contact: 0764105018 sau autsof@gmail.com

 • #2
  Asa...e doar informativ sau si vinzi? ca as fi interesat..
  sigpic

  Comentariu


  • #3
   Sunt de vanzare. Instalarea o fac personal.

   Comentariu


   • #4
    Trebuia sa pui si niste preturi, asa informativ.

    Comentariu


    • #5
     AUTODATA 3.24 – (50 RON)
     TOLERANCE DATA 2011 – (50 RON)
     VIVID WOKSHOPDATA 2010 - (50 RON)
     ETKA 7.3 - grupul VW (Volswagen,Audi,Skoda,Seat-(50 RON)
     Bosch ESItronic 2.2011 – (70 RON)
     VAG.COM 10.6-ultima versiune –(50 RON)
     ELSAWIN-ELSA 3.90 – (100 RON)
     BAZA DE DATE COMPLETA : AUDI 01.2011, VW 02.2011, SKODA 02.2011, SEAT 02.2011
     NYO 4- (50 RON)
     CHEVROLET EPC- (50 RON)
     Opel EPC – (50 RON)
     Dialogys 1.2011- (70 RON)

     Comentariu


     • #6
      Nu poti sa faci rost si de interfata?
      sigpic

      Comentariu


      • #7
       vezi ca autodata a fost actualizata
       Am nevoie de parerea ta

       Comentariu

       Procesare...
       X