Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Porsche cayman s check engine aprins

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Porsche cayman s check engine aprins

Buna ziua
    Sunt un proaspat propietar de porsche cayman s model de america din 2006.am o problema la masina sa aprins martorul de check engine. Am fost la porsche dar nu m-au lamurit exact.
    Au spus ca poate fi sonda lambda una din ele sau catalizatoarele.
    Daca stiti sa imi recomandati si mie un mecanic bun sau un service altul decat porsche romania ?
    Multumesc

Daca postul tau nu este un "flame" pe forum ... cu permisiunea ta , pot sa-ti dau un sfat (nu prea avizat) ?
    Avand in vedere ca cei din service au banuit catalizatoarele sau sondele lambda ... cea mai la indemana solutie ar fi sa mergi cu masina la un drum lung , intr-o treapta inferioara si turata aproape de limitare . Cu scopul de a incinge catalizatoarele bine,si implicit sa se curete . Banuiesc ca din cauza mersului in oras , si datorita motorului mare + benzina naspa din Romania , s-au cam infundat , chestie care au sesizat-o si sondele . Nu stiu de unde ai alimentat ... dar poate ar trebuii sa cauti o benzina mai calitativa .
    Iar o alta idee, cei care se ocupa de resoftari , au si ei sisteme de diagnosticare . Si se mai pricep , cat de cat sa dea un sfat bun. Daca mergi sa faci un test si la ei ... poate gasesc ei buba.
    Cu stima.
    sigpic

Comentariu

Procesare...
    X