Va rog un sfat!O buna prietena are un Golf3 si de ceva timp are senzatia ca masina nu mai are putere la demaraj.Cineva a zis ca problema ar fi si benzina de slaba calitate...ce ziceti?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Probleme Golf3
Adună
X
-
Debitmetru, injectoare infundate :-??
Ce motor are?Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
-
Sau papa ulei , depinde ce fum scoate pe teava.
Sau poate ambreiajul patineaza , depinde de turatia motorului si viteza cu cit ruleaza in asemenea turatii.
Sau poate cum spun si baietii mai sus .........cauze sunt destule , doar trebuie depistate , dar ai grija la ce mecanici se repara ca doar suntem in Romania.
Comentariu
-
depinde de multe:- cand s-au schimbat filtrele (aer benzina)
-eu la golful meu ii mai iau solutii pt curatat injectoarele( cam la 10000 km folosesc),se simte diferenta
-ar mai fi partea dureroasa sa necesite segmentare
- ii recomand sa schimbe si furnizorul de combustibil (eu am patit ca alimentam de la o anumita benzinarie si am ajuns la "performanta" din cauza ei sa raman cu masina in mijlocul drumului)
Comentariu
Comentariu