Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TOP LAC AUTO SERVICE-Sector 6 - Service Dotare si Specializare Germana

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• TOP LAC AUTO SERVICE-Sector 6 - Service Dotare si Specializare Germana

Desi ne-am inceput activitatea in Bucuresti, in anul 1995 ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, TOP LAC AUTO SERVICE fiind printre primele dotate cu cabina de vopsit, am folosit exclusiv tehnologie germana și produse de vopsitorie Glasurit.

Apoi treptat activitatea servicelui Top Lac Auto s-a extins, astfel ca in prezent serviciile noastre cuprind și tinichigerie, mecanica, electrica si diagnoza computerizata pentru o gama larga de autoturisme si autoutilitare.

Iar atelierul de detailing al service-ului nostru va ofera toata gama de servicii destinate curatarii, intretinerii, protejarii si conservarii autovehiculului dumneavoastra, folosind utilaje specifice de firma.

Service-ul nostru are toate dotarile in scule, aparate si dispositive necesare desfasurarii activitatii in conditii optime din care enumeram: banc compiuterizat de centrat si redresat caroserii ce se bazeaza pe ultima generatie de tehnologie de masurare, prin acest banc facandu-se verificarea dimensiunile autoturismului cu cele furnizate de producatorii de autovehicule, sistem de reglare faruri omologat, testere universale de acumulatori de firma, aparate de montat/ demontat si echilibrat roti de ultima generatie, pentru buna functionare a franelor cat si a eficacitatii amortizoarelor cu un stand performant prin care se masoara eficienta si dezechilibrul acestora, etc.

Pregatirea personalului nostru este un lucru foarte important si de aceea, periodic toti angajatii participa la cursuri de specializare in Germania sau in Romania.

Si nu este de neglijat faptul ca firma noastra a fost aleasa de Societatea de Asigurari Allianz-Tiriac, ca Centrul de Daune pentru Sectorul 6, unde isi desfasoara activitatea zilnic 5 inspectori de daune.

Echipa TOP LAC AUTO, prin atelierul propriu de tuning, va ofera sansa de a va face remarcat prin transformarea masinii dumneavoastre de serie intr-un model unicat, remarcat prin calitate, si rafinament.

Pentru mai multe detalii va rugam sa intrati pe site-ul nostru:
    www.toplacservice.ro

Recomand acest service. Am reparat masina la ei si am fost foarte multumit si acum sunt in continuare clientul lor. Lucrarile de reparatie au decurs foarte rapid.

Comentariu

Procesare...
    X