Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme caseta directie la opel Astra G

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Probleme caseta directie la opel Astra G

Salut, am o nelamurire despre caseta de directie la Astra G. De aproximativ trei luni imi curge ulei in partea dreapta; iar totodata se aude si un zgomot ciudat cand iau viraj. Am fost la reprezentanta si mi-au spus ca trebuie sa schimb caseta dar ma costa aprox 1000euro. Are cineva alta solutie??

Salut, am avut si eu aceeasi problema cu caseta la un opel vectra B, nu se merita sa cumperi alta caseta, mai ales ca nu e noua; reprezentanta iti da una reconditionata. Dupa o indelungata munca de cercetare , am gasit pe cineva care vinde kit-uri de reparatie.
    Am cumparat kit-ul de la ei acum vreo 6 luni si nu mai am nici o problema. M-a costat aprox 160 lei, plus vreo 350 reparatia la service.
    Iti recomand sa-i contactezi pe ei inainte sa cumperi alta caseta : eurotexso.eu

Comentariu

Sunt de aceeasi parere cu Alex9012.
      Nu se renteaza sa cumperi una noua care este foarte scumpa.
      Ar mai fi o solutie dar nu atat de rentabila , cauta la dezmembrari o caseta de directie dar sa nu aiba joc si nici sa curga , eventual sa iti dea garantie , dar si aceasta nu se stie cit de fiabila in timp poate fi.
      Asadar , incearca sa o reconditionezi pe aceasta de pe masina si problema ar fi rezolvata ( la Targu Mures am inteles ca ar fi un atelier foarte bun de reconditionari atat de casete de directie cit si de turbine ) .

Comentariu

EUROTEXSO
        Suntem unic distribuitor in Romania al firmei EUROTEXSO (depozituldesimeringuri), firma ce activeaza pe piata mondiala de aproximativ 20 de ani avand in spate experienta de peste 45 de ani in domeniul motoarelor si a sistemelor hidraulice.
        Vindem Kit- uri pentru reparatii casete de directie, avand peste 1500 de modele auto. Pentru reconditionari casete directie, avem parteneri in aproape toate judetele tarii si va putem redirectiona catre un mecanic care va poate schimba kit- ul. Pentru distribuitori, service- uri, mecanici auto, magazine piese auto si comenzi en- gros acordam discount.
        Avem o gama larga de simeringuri cu diferite dimensiuni si utilizari, incepand de la simeringuri pentru frigidere si masini de spalat, pana la cele pentru sistemele hidraulice ale avioanelor si utilajelor.
        0731715570 / 0765332370 / kitdirectie@yahoo.com / Eurotexso Distribution*?*Producator si distribuitor autorizat de kit-uri casete directie, simeringuri. Distribuitor Retta / DEPOZITUL DE SIMERINGURI - QUALITY & RESPONSABILITY

Comentariu

Procesare...
        X