Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Service-uri auto din Constanta si din tara

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Destul de ciudat ca ii recomanzi dupa ce ti au facut
    sigpic

Comentariu

Eu unu ii recomand la partea de mecanica ca dovada ca si la urmatoarea revizie ( 120 000 km) cred ca ajung tot la ei dar pe partea vopsitorie tinichigerie sunt praf. Dar pe mine ma intereseaza mult partea mecanica sa fie facuta calumea mai ales ca am de schimbat atatea la 120000

pwr-ule chiar asa de ce ii recomanzi ? Ca n-ai specificat la ce sunt buni ori vopsitorie ori mecanica
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

I-am recomandat pentru stilul de primire,politete,amabilitate si pentru ca nu accepta "banii...atentii",cel putin mai rar asa service-uri care sa nu accepte mecanici sau cei de la receptie absolut nimic in plus fata de costul lucrarii in sine, adica e diferenta mare fata de jepcari si increzuti de la Rent Car Constanta.

Comentariu

Da asta asa e ai dreptate
          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Recomand Iulius Service din Constanta, Star Service din Tulcea, Delta Service din Tulcea sau Tranzit Medgidia pentru preturile bune la manopera si piesele aduse prompt si preturi bunicele

Comentariu

Pentru Constanta eu recomand Euro Auto Service
              Am nevoie de parerea ta

Comentariu

Despre service-uri auto!

Salut!
                Am fost de f multe ori in service-uri auto cu diferite probleme, acceidente, mecanica, etc. Si ca de obicei ma loveam ba de preturile f mari, ba nu aveam voie sa-mi vad masina decat prin geam, ori se gaseau unii mecanici destepti sa imi spunca ca masina e distrusa complet doar sa-si bage bani in buzunar, fie vroiau spaga dupa spaga, fie imi spuneau ca dureaza 3h si defapt trebuia sa vin sa o iau dupa 3 zile ...si lista poate continua!
                Stiu ca multi ne lovim de probleme de genul dar de ceva timp mi-a recomandat un baietas un service auto si bun si ieftin (cand spun bun, chiar este pt ca sunt f atent la masinile mele!!!) este undeva langa Buc, in cornetu, dupa bragadiru, din 13 sept faci 10-15 min pana acolo si se numeste Auto gama complet! (am impresia ca au si site...)
                Sper sa ajute cumva informatia ca tare greu gasesti un service bun si cu toate serviciile de care are nevoie o masina.

Comentariu

Asa cum am mai zis, sunt service-uri cu oameni de r...t! Pana l-am gasit pe acesta de pe Sos Alexandriei, Auto Gama Complet, am cautat ceva! Ti-l recomand cu incredere!

Comentariu

Procesare...
                  X