Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ultima achizitie Renault Clio Sport
Adună
X
-
...interesanta masinuta ta ca si performante mai ales dar si ca aspect la un moment dat ma gandeam si eu la un bodykit de Rs dar din pacate nu m-am ales decat cu o grila de Rs si asa foarte greu obtinuta...bine ai venit printre noi si sper sa te simti bine aici ! spor la treaba in continuare cu tot ceea ce ti-ai propus sa faciClIo Bicorp 1.216v
-
Dupa o lunga perioada de inactivitate, revin...cu noutati. in oras rs ul consuma intre 10 si 14, cu o medie de 12%. Afara nu prea am iesit, dar in jur de 7 era consumul, unul foarte bun pt performantele masinii. Intre timp a tb sa renunt la ea, deoarece am achizitionat un autoturism nou (noua octavia) 1.2 tsi, 105 cp. Foto nu pot pune pt ca nu imi functioneaza laptop ul care se cere a fi schimbat. In viitor intentionez sa mi iau una dintre aceste masini: clio rs mai nou, dupa 2007, megane rs, ideal ar fi un r26 f1, mazda 6 mps sau saab 9.5 aero modelul dupa 2006. Acum am vazut un 900 interesant, dar parca nu m as mai complica cu masini vechi rupte de x proprietari.
Comentariu

Comentariu