Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Renault Scenic 1.5 dci, 105 hp, 2008 luna 11

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Renault Scenic 1.5 dci, 105 hp, 2008 luna 11

Deci si prin urmare, mi-am tras masina pe langa BMW. Sa fie economica si confortabila si a toate indeplinitoare ca sa zic pe un glas de "poiet".
    Masina este rulata in Franta, este din luna 11 2008, inmatriculata in Franta in 03 2009, adusa in 10 2011 in Romania cu 73.000 de km la bord.
    Momentan nu am inmatriculat-o, am asteptat sa scada taxa, lucru care s-a si intamplat. Dotarea este Latitude,o dotare inexistenta in oferta din Romania la vremea cand se comercializa acest model.
    Presupune in mare:tavanul panoramic, 4 geamuri el cu impuls, senzori de parcare, pr de ceata, cruise, clima automata, senzori de ploaie si lumina, cotiera, keyless go, oglinzile electrice cu rabatare electrica. Consumul este foarte bun, cutia de viteze fiind in 6 trepte, cons. nu sare in trafic de Bucuresti peste 5.6 orice i-as face. Bineinteles masina a primit soft periculos, in acest moment asteptarea este de aproximativ 130 de cai iar masina se comporta ca atare.

Sa o dam asadar in frantuzisme:

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC01644.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	202,1 KB 
ID:	49817 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC01641.jpg 
Mărime:	230,9 KB 
ID:	49816 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC01640.jpg 
Mărime:	187,7 KB 
ID:	49815 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC01639.jpg 
Mărime:	448,6 KB 
ID:	49814 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC01655.jpg 
Mărime:	474,1 KB 
ID:	49818

Astept comentariile voastre.
    Chiptuning si Remapari DIMSPORT
    sigpic

Hai ca ti-ai cumparat masina economica si foarte spatioasa.
    Imi place mult interiorul , are alura tinereasca si daca mai punem formele rotunjite = sexy atragatoare.
    O intrebare.
    Injectoarele iti fac probleme ?
    Am inteles ca aceste motoare DCI au aceleasi injectoare problematice ca si Ford-ul Focus TDCI de 115 CP.
    Nu este o regula defectarea acestora dar te intreb si pe tine daca ai intampinat pana acum aceste sacaitoare defecte din cauza "bunei " calitati a combustibilului de la noi din tara.

Comentariu

Injectia este Siemens nu Delphi la aceasta motorizare. Nu ma astept la probleme. Momentan testerul zice...OCHEI GOGULE!

Oricum la stilul meu de mers Gigi Blanaru', n-au timp injectoarele sa se uite prea mult la motorina. Nici nu o gusta. "ce-a fost asta?...motorina??"
      sigpic

Comentariu

Ai scapat de belele.
        Stiam eu ca nu cumperi masina cu probleme.
        Eu iti doresc km fara incidente si sa o stapanesti sanatos.
        Te asteptam cu nouatati atat la Renault cat si la Bmw.

Comentariu

Sa o stapanesti sanatos si pe asta, e spatioasa, foarte economica...o masina de familie in toata regula.
          Imi place mult interiorul si motorizarea care este super economica, la greutatea masinii sa consumi 6% e o performanta, si sa mai ai si 130CP e ceva.

Comentariu

Am mers cu una ieri...ditamai animalu de masina, prima impresie, oglinzi prea mici pentru cat e ea, foarte futurisc displayu si faza cu cotiera mobila e tare
            sigpic

Comentariu

Foarte frumos plafonul.Are claxonul setat in limba franceza?S-o stapanesti fericit!

Comentariu

Super masina sa te poarte sanatos... Eu am avut modelul mai vechi din 2002. Pe benzina 1,6 si 90cp - vreau sa spun ca sunt foarte fiabile. La a ta imi place foarte mult interiorul si schimbatorul din bord... Sanatate si cat mai multi km...

Comentariu

Multumesc "la tuturor" ! Oglinzile sunt mici este adevarat. Mai ales cea din interior. Este suparator de mica. Un pic daca-ti schimbi pozitia in scaun, nu mai vezi nimic in ea. Mai nou pot confirma si faptul ca masina este foarte buna si pe zapada, polei, gheata. Nu am roata de rezerva.... am kit de reparatie. Ma enerveaza chestia asta. Nu gasesc o janta de logan+ anvelopa?
                  sigpic

Comentariu

Procesare...
                  X