Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Logan 1.6 16v 105CP vs Kia Pro Ceed 1.4 16v 109 CP btk
Redeschid acest thread pt prietenul meu BTK-ul . Vreau la urmatoarea intalnire sa facem o dunga de la 0-100 kmh.
M-ai suparat de multe ori cu evacuarea aia si vreau sa ti-o scot din cap
Nu are cum sa ne faca de ras ca e diferenta mare intre masini(cristi are 0-100km/h in 10sec iar Pro Ceed in 11,5sec(asta pentru ca e masina mai grea desi CP sunt cam aceeasi).
Nu l ajuta rapoartele pe Cicu' da s ar putea sa l ajute motoru mai mare si cuplu si clar o sa conteze mult soferu la ambele masini..genu asta de liniuta imi place, sunt curios ce iese
Si se stie, o sa fie dovada "pentru Craiova!"
Sa vedem ce-o iesi, si eu sunt curios. Mi-e cam tarseala ca o sa mi-o iau mai ales ca l-am tot auzit ca a facut nustiu ce BMW etc dar am incredere in licurici
Speed sper sa nu ma fac de ras dar daca e sa mi-o iau asta e
Oricum o sa fie si o dovada pentru Craiova
Normal asa sunt si eu tot timpul am recunoscut cand m-a facut cineva.
Spre exemplu m-a facut acum ceva timp un logan alb in petrosani de m-a capiat nu stiu ce motor avea ce avea la ea etc.asta e.
Pwr te rog daca gasesti 520 2000c 150cp 0-100 km/h in cat timp face ?
Nu are cum sa ne faca de ras ca e diferenta mare intre masini(cristi are 0-100km/h in 10sec iar Pro Ceed in 11,5sec(asta pentru ca e masina mai grea desi CP sunt cam aceeasi).
Asta pentru ca are cuplu aiurea si cutia etajata mai aiurea ... .
Cristinel...am facut revizia...nu ai avut timp de mine azi sa ne intalnim sa vb...ocupat mai esti
bmw-ul ala de care zici u cristi era de prin 96,nu stiu cat de bun mai era motorul ala si cati cai o mai avea,stiu doar ca era 1.8 si 140 si ceva de cai.
@pwr este de o sec si pt 0-100 cu avantaj pt logan,da eu mai am niste atuuri ,gen o evacuare cap-coada schimbata,filtru de aer panel de a k&n,dar si un dezavantaj...rotile,mai mari,mai grele.oricum nu fac liniuta ca sa il fac pe cristi de ras sau el p mine,doar de distractie.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu